Приватни професори по математика(или други предмети)

Дискусија во 'Образование' започната од slatkichKa123, 19 октомври 2011.

1. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Барав ваква тема но нема. Дали можете да ми препорачате добар приватен професор по математика негде Карпош, Центар и број ако може :)

2. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    1.930
    Допаѓања:
    5.608
    Јас одев на часови по математика,ама не беше приватно,а сакав приватен,меѓутоа не дрежеле такви часови,па одев директно таму,бидејќи немав друга опција,па гледав нешто најбрзо да биде.Во Буњаковец,во библиотеката Браќа Миладиновци(сега се преместени некаде ,незнам каде точно,али пак во близина на буњаковец),ептен убаво објаснуваат,со тебе и самите работат,ако сакаш,и ептен опуштено е.Јас да не идев тука,цело лето ќе си учев мат.пошо тапа сум онака ептен :) А и стварно ми помогнаа ептен,сега веќе не идат зошто имам добра професорка,и попушта :lol:
    А,за приватни професори,незнам.

3. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.638
    Допаѓања:
    8.480
    Под итно ми треба професор по математика (за во скопје ) кој има бр нека пише одма лп.
    Итно е.

4. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.641
    Допаѓања:
    6.468

Јас одев таму едно време, Алгоритам ли се викаше школата, незнам не ми текнува.. Ама јас ич не сум задоволна. Во групата мислам дека бевме 9 деца а само еден човек ни објаснуваше и ај сега на кого попрво да објасни. И не те гледа што работиш, на некои деца воопшто не им обрнуваше внимание. И не може на сите исто да им објаснува, зашто скоро сите се понапред или поназад со темите. И плус далеку ми беше а и 300 денари наплаќаше а јас од таму со никакво знаење излегував, ај барем си правев муабет со тие од групата, да не испадне залудно потрошено време. :fubar:

Туку, за тие што бараат приватни професори по математика, еве ви број 076 525 031, човекот се вика Тошо и живее во Ново Лисиче и наплаќа по 150 денари мислам ако оди со точак а ако оди со автобус 250. Пензионер е, така да вака си заработува пари од страна, според мене убаво објаснува. :)

5. Ket.Rin

Ket.Rin Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    286
    Допаѓања:
    970
    Јас одам на часови по математика кај професорка во Кисела Вода и многу сум задоволна. 350 зема за 1 ипол час. Ако му треба на некој број ЛП :)

На EMILI1999 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Shopa.holic

Shopa.holic Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    12
    Би ве замолила да ми препорачате некој проф. по статистика :)

7. bonbona92

bonbona92 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    128
    Да не знаеете некој проф по италијански јазик кој би можеле да ми го препорачате?

8. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.765
    Допаѓања:
    311
    Да не знаеете некој професор по aнглески јазик?

9. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Дали некоја феминка од Битола знае професор/ка што држи часови по матемтика овај период. Ако има некоја нека ми пише ЛП :) :) :) :)

10. dhdhdh

dhdhdh Активен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    mozhe broj mi trebba itno :D ?
    i dali stanuva zbor za profesorka za sredno ili sepak za osnovno?

11. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Јас константно, еве неколку години по ред, земам приватни часови математика и чат - пат хемија пред некој важен тест. Кај професорката математика давам 350 денари од час, при што сум многу задоволна од неа и од начинот на кој ти го пренесува знаењето. Јас математика врска немам, кај мене 2 и 2 испаѓаат 5 :(, така да... Секогаш сум се напрегала од петни жили да добијам солидна оценка по предметов. И guess what, никогаш не ми успевало.

Додека на часови по хемија одам во Јахја Кемал, кај нивната професорка.
    Исто пред некој важен тест, најчесто за тромесечие, полугодие или слично, што се даваат тестовите.
    Доста сум задоволна, објаснува многу опширно, детално и јасно. Се труди да го научиш тоа, а не само ради реда да помине часот.

На buba4e89 и Vedat им се допаѓа ова.
  12. A890

A890 Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    4
    Јас пред 2 години бев дрво по математика :lol: , променив повеќе професори по математика зошто не можев да сфатам од кај доаѓаат сите тие букви променливи и слично... имав огромни пропусти во математиката од порано :tmi: . Но, во последниве 2 години земам приватни часеви кај една професорка која буквално ми го смени цел пристап кон математиката. Кај неа само успеав да одржам концентрација 100% од времето, да ги пополнам празнините во знаењето и да ја засакам математиката. Навистина сум задоволна и јас и сестра ми која сега е основно (7 одд) и зема приватни часеви кај истата професорка. Успеав од 2/3ка да добијам 5ка, на почеток професорката во гимназија мислеше дека препишувам на тестови па ме вадеше на табла да решавам и кога виде дека можам без помош да решам секаква задача од материјалот дури тогаш сфати дека знам :lol:
    Ако некому му треба број нека пише приватна порака.

На Velvetdut, buba4e89, Vedat и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. tsmsbt

tsmsbt Активен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    може да ми даде број од професорката по хемија многу ми треба ... :D

14. tsmsbt

tsmsbt Активен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2013
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    ako moze daj mi go brojot od hemija mnogu mi treba

15. igor123

igor123 Нов член

Се зачлени на:
    26 ноември 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Baram nekoj sto drzi privatni casovi po SP i Calculus

Dali znae nekoj profesor sto drzi casovi po strukturno programiranje i kalkulus vo Skopje,no sakam toj barem malce da znae od prilika sto davaat na kolkokviumi ili ispiti..Po moznost neka pise nekoj sto ima drzeno do sega casovi i sto e zadovolen :) Fala odnapred :)

16. viva.la.vida

viva.la.vida Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    306
    Би сакала да прашам дали некој одел на приватни часови за ЈАВА, и ако да каде и ако може да ми остави број во порака. Благодарам

17. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    4.030
    Одам на приватни часови по математика еднаш неделно.
    Морам бидејќи сум солидна ученичка а само математика ми штрчи двојката. Едвај на крај година стигнувам до четворка математика.
    Задоволна сум како ми објаснуваат на приватен час и многу полесно се разбира отколку на редовен час во школо секако :)

18. Skgirl21

Skgirl21 Нов член

Се зачлени на:
    12 декември 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Хмм приватни часови според мене се најнепотребното нешто, кога само размислма колку ари сум дала за курс по англиски на некој начин и тоа е приватен час а скоро воопшто немаше ефект,повеќе сама си научив одошто со проф...
    Нејсе сакав да кажам мноогу побитна е твојајата желба за учење и вниманието коешто го посветуваш одошто “приватниот“ професор, тој не кажува ништо различно од она што ти го кажува проф во школо или од она што го има во книгата, едноставно несватливо ми е

19. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    13.307
    Земам часови математика и сум прилично задоволна затоа што постигнав успех за мал период. Имам земано и часови хемија, за да на крај увидам дека она што можеш да си го научиш и сватиш сам ниеден професор нема да може да ти го објасни.

20. Andemona

Andemona Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    2.496