Кроација имаат ли понуди за компании за приватно здраствено со вклучено породување ? Колку е максимална сума ?
Ние преку работа сме од Сава осигурани. Презадоволна сум јас, а и други колеги се доста задоволни што го искористиле.
Здраво на сите. Како сте задоволни од Уника и нивните пакети за приватно здравствено осигурување. После колку време можеш да го користиш доколку е потребно? Ако платиш однапред за неколку месеци дали одма важи или треба некое време да помине? Фала ви однапред
Тоа најдобро ќе ти одговори агент, јас не би знаела. Јас откако уплатив, после 2 месеци можев да го користам, за трудничко е после 10 месеци. Инаку презадоволна сум
Fala ti na odgovorot. Mi pratija po mail ponuda. Da, karenca od 10 meseci za bremenost i poroduvanje, 2 meseci za site ostanati.
здраво, незнам колку е активна темава ама да ќе си прашам, колку се уплаќа месечно, конкретно за породување не интересира, сакам да почнам да уплаќа??
Momentalno mi pratija ponuda Eurolink. Kolku shto sfativ nemaat oni karenca za bremenost samo da potpishesh dogovor so niv dve godini e uslovot. E sega mi pratija ceni ama za cela familija. Individualno bilo 30 posto pomalku od taa cena. Ako ima nekoj so Eurolink shto ima dogovor neka pishe bash.