Јас имам во сн осигурување можам да ви дадам контакт, да услугата ја плаќате и за неколку дена ви се рефундираат средствата Месечно по 515ден еполисата
Пишете ми порака ќе ви дадам контакт ќе ви објаснат се убаво, има лимит пример 2 бломбирања во една осигурителна година, или за бременост 3 прегледи во една година, зависи конкретно за што ви треба, јас за себе имам користено до сега за се биле коректни како што ми кажале така било. Имам и за детето ама не сум го користела до сега
Сакам некој шо се разбира да ми објасни како функционира приватно осигурување, доколку фирмата има склучено договор со осигурителна компанија? 1. Задолжително ли е да потпишам изјава за приватно или само се потпишува ако плаќаш за членови од семејството или во некој друг случај? 2. Покрива осигурањево општи прегледи, хирушки зафати до 3.000 евра и некои привилегии за бремени има. 3. Во времетраење од 1 год. дали фирмата ќе ми крати од плата доколку ништо не користам од овие привилегии, одредена сума пр. 1 000 ден. Прашањето ми е, ако не сакам да користам полиси од наведениве, зошто да потпишувам изјава?
Чисто инфо Халк се подобриле. Пуштив за рефундација одговор добив другиот ден и пари добив наредна недела.
Една од подобрите понуди што ја добив е од СН финансии, другите не покриваа она што најмногу ми треба. Е сега ме интересира од твое искуство пред да се договорам до нив? - Дали овие 515ден. месечно се со франшиза или целосно ти го рефундираат трошокот? - Дали офталмолог ти е покриен ако одиш на приватно? - Дали лабораторија ти е покриена на приватно за основна крвна слика? И дали е покриено ако испитуваш нешто дополнително со упат од доктор? Фала ти.
За 515 е со франшиза, прв преглед 70%, понатака со 50% Има мислам за 1200 без франшиза Покрива и лабараторија и офталмолог е преглед како кај сите. Ако сакаш контакт ќе ти пратат понуда и ќе ти објаснат.
Здраво Дали некој има информација за осигурителна компанија која нема каренца за бременост? Имено бремена сум 5 месец и сакам да се осигурам со ПЗЗ, доколку има таква можност. Благодарам
Да можеше јас ќе ви дадев од моето. Мене па пораѓај и прегледи ми се гратис со осигурањето, а секоја година им викам дека не раѓам, сакам друго да е гратис. Е не можело.
Мислам дека 75.000 ден, а пакетот им е семеен околу 3500 ден на 36м. Ама не ме држете за збор, најдобро да се јавите и да си прашате.
Сава осигурување има сопругот од рабора. Ако доплатам за мене, ќе имам ли право на приватно да си водам бременост, па и пораѓај? Не сум бремена, се лечиме од стерилитет, покрива ли нешто и од тој домен?