Признавам дека очите ми паѓаат за спиење, ама никако неможам да се одделам од форумов !! Lepaaa is in relationship with Femina ! Ou yeah !!
Признавам...неможам без тебе,неножам без тебе,подобро убиме убиме но не оставајме признавам неможам без дечкоми те молам боже земими све само него не те молам колку да е нешто тешко покрај него во тунелот пролеми тој секогаш е онаа светла точка без него не сакам и неможам
Признавам дека сум напорна најмногу на свет, дека сум падната во депресија неколку месеци и дека вечер идам на одмор, и незнам што се ке ми се деси и дека ке пијам цели 10 дена - no exceptions и дека нема смисла ако не си најдам дечко за брзо време
Признавам, признавам тој ми е фантазија-а-а, голема-а-а, признавам, признавам, без него не можам да заспија-а-ам, не, не можа-а-ам! (Кој ја знае песнава, веќе си ја пее со гласот на Маја Вукичевиќ)
Признавам дека честопати самата не можам да се разберам себеси, а се лутам кога другите не ме разбираат.
Признавам дека .... мразам кога не е уклучен. кога незнам што прави. реков дека нема да се приврзувам. сакам да ми е повеќе од муватор. знам каков идиот е. ми фали. проклето сум лута што живее далеку од мене. го засакувам ....
Признавам дека ужасно ми фали, дека доволен е само еден повик и да му слетам в прегратки и дека почнав да се заљубувам
Признавам дека изедов цело пакетче гумени бонбони. Признавам дека тоа го правам само кога нешто не е во ред
Признавам не можам без него Признавам дека му се лутам некогаш без потреба Признавам дека сум чувствителна Признавам дека некогаш не сум силна да продолжам понатаму
Признавам дека сум будалетинка, а всушност секогаш се случува кога се обидувам да бидам искрена - such is life...
признавам дека ...го шпионирам дечкото што живее спроти мене и .. ..му ги коментирам девојките со другарките Спојлер што ги носи навечер за по една вечер Спојлер п.с. ама многу е убав дечкото ама воопшто нема вкус за девојки како да не коментирам ....инаку ова е помеѓу нас нели добро е што дечкоми незнае за форумот