Да беше работва само за топол, море жежок бре..... Признавам најголема клетва е да си мажена а маж ти да работи теренска работа. Е сеа ги сваќам жените на печалбарите.... Мажена да се декларираш а к*р да немаш видено, а не па осетено. , Спојлер Извинете на речников, не ми доликува, ама нема друг начин да се искажам
Признавам дека вечерва ќе го „скршам“ песимизмот во мене и ќе се надевам. Ќе се убедам себеси дека ќе се случи она што го посакувам, мора да се случи.
Признавам, моментално сакам да изедам хамбургер од 7ца и потоа 3 топки сладолед со чоколаден прелив од Малага.
од сите и све сум разочарана деновите и незнам колку долго ќе издржам господе дај ми трпение ако ми дајш сила сите ќе ги отепам на лице места
признавам некогаш брзам и грешам што да правам кога сум била повредена морам да се бранам со жив штит,и признавам имам болка во градите душата ме боли
Признавам дека некни многу згрешив дека му се развикав за глупости и без поздрав си заминав признавам дека сега премногу ми фали признавам дека сакам побрзо да си дојди во градов признавам дека УМИРАМ од желба да ми се јави и да ми кажи дека ми простува за некни. Признавам дека од ум не го вадам признавам дека почнувам да се заљубувам
Признавамм дека неможам без негоо, ке направам глупост и пак ке му простамм и покрај тоа што ме лажеше цело време додека беше со мене (имаше двојна врска) !!!!!!!