Како бе девојче така?? Не можам да разберам, треба да бидеш со некој што те усреќува најмногу на свет, што го сакаш и истовремено заслужува да го сакаш....А овој не заслужил да плукнеш на него!! Извини ако сум груба, ама стварно не разбирам како може да сакаш да бидеш со некој што те повредува толку многу!!! Направи си услуга сама на себе, и не простувај никако. Ќе помине со тек на време, верувај ми, сме го поминале сите тоа по неколку пати, за жал. Ова само за твое добро го кажувам, немам никаква лоша намера, не се лути за муабетов Да не бидам оф-топик...Признавам дека не можам да разберам како може некој паралелна врска да си тера долго време!!
Точноо, треба да бидам со некој што ке ме усреќуваа, сака, не повредува ......и се тоаа...... Но за жал секогаш во животот трчаме по "негативците"........... Така и сега решив и му дадов 3 шанса,,,,,сите грешиме, сите врски имаат падови,,,,,,, но кога сакасш некој смремен си на СЕ, дури и гордоста да ја подгазиш(јас бев смртно против превара, мислев преку тоа никогаш нема да поминам,,,,, ама поминав!!! ) Понекогаш па и вреди да се даде 3 шанса, да се почне се од почеток..... со нов договор!!!!! Па како да знам дека ке успее ако не се обидам.......................... што биде нека биде =]] И нема зошто да е лутам на муабетот......во право си
Признавам... секоја вечер пред спиење му праќам воздушни бакнежи.Бакнежи кои ветрот му ги носи и слетуваат кај него како пријатно вечерно ветре.
Искрено кажано и јас признавам истото што и Хипица го призна погоре... Но јас изгледа го правам тоа на личност што не заслужува и ниту го забележува тоа... Признавам дека се ми е џабе во врска со него,се'
признавам дека се заљубив! Знам дека е брзо, ама ... посилно е од мене а си ветив дека ке внимавам и нема да дозволам да се заљубам пак (барем не одма) Признавам дека во него најдов се што барав, се што претходниот ми забрани, што ме лишеше од тоа! Признавам дека во неговата прегратка се чувствувам најсигурна на свет!
Хах искрено си признавам дека сум многу голема мрза. Многу сум немарна и ич не сум педнантна, тоа ми е најголема маана, а сакам да се поправам Исто така признавам дека понекогап многу оговарам, а потоа се чуствувам навистина лошо и се каам