Признавам дека избувнувам само на најблиските ..а потоа се каам за тоа.Понекогаш сакам да се скарам со другарките бидејќи повеќето време го поминувам со нив отколку со моите сестри .. на никоја моја другарка и немам кажано навредлив збор
Признавам..дека требаше да се видиме вчера! Од таа моја мрза, чувствата ме полудеа вчера т.е денес сабајле. Ужасно ми фалиш сега, а ти почна со работа
Признавам дека сум станато ко свиња и дека мора да поработам на тоа да ослабнам,оти не можам да се гледам повеќе во огледалото.
Луѓе признавам дека овој пат претерав . Вечер не пијам, а може и во наредните неколку дена. Признавам дека денес се што ставам в уста, го повраќам. Ах.
признавам дека сеуште копнеам по старата љубов дамнешна, иако многу ме повреди, а сега си имам живот ама ете признавам дека ја имам озборувано другарката на другарка ми иако сега сме океј признавам дека сум премногу емотивна (ова само на форум)
Признавам дека највише си го сакам папагалчето, какви слики сум извадила од него уф! ќе ги ставам во соодветната тема кога ќе станам после (извини ако те измачив малце.. али вредеше )
Признавам..ми фали неговата прегратка.. Признавам..мене ми се истури кафето признавам јас ја натерав да ти пише ама па симпатичен си ми
ПРИЗНАВАМ дека го сакам признавам дека времето со него ми лета,дека покрај него сум најсреќна Признавам дека кога сме заедно незнаме како да си докажеме колку се само сакаме тој го прави мојот живот фантастичен секој ден го сакам се повеќе и повеќе и секој момент ми фали до мене ПРИЗНАВАМ ГО САКАМ И СУМ МНОГУ СРЕЌНА ШТО ГО ЗАПОЗНАВ што така убаво се сложуваме