признавам дека сеуште чуствувам нешто кон бившиот и кога ќе помини покрај мене се правам многу јака...
Признавам дека си многу глуп бе злато, признавам. И патем, дека ја сум кокошка - залетана и одвеана, секако. точка.
признаавам дечкото што го одбив оваа вечер ми е многууу многууу мил и забавеен и би сакала да има нешто повеќе од пријателство меѓу нас ноо нешто од внатре не ми дозволува,,неможев едноставно
Да! Признавам дека сум голема глупача која од немање на храброст си ја уништува среќата! Глупача сум и не се срамам да си признаам! ох среќо..
Признавам дека сакам со цело мое срце погрешен човек. Признавам дека сум најголема глупача што воопшто дозволив тоа да ми се случи, затоа сега ке си ќутам и трпам се и свашта приредено од негова страна.
Признавам дека сум избувлива, инатлива признавам дека ГО САКАМММММ но гордиста не ми дозволува да му приидам... ах глупа гордост....
Признавам дека вчера се лигавев како мало дете, се изнаплакав, па си направив какао, запалив свеќа и седев така во темница до 05..
Признавам дека не требаше да го започнам тој муабет и дека дечко ми имаше право кога ме предупреди со зборовите: „верувај ми дека не сакаш да знаеш“.. Ама што можам, касно е сега.
Признавам дека неизвесноста ме греби како мало дете што е очајно да ја исчисти и последната капка мармалад од теглата....лјубам, дај фрли навака едно какао, а јас неколку реда марабу...затворено ми е се инаку ќе немаше да те малтретирам за какаото
Признавам се чуствувам ужасно иако се трудам да не изгледам.. Признавам дека колку и да се трудев да изгледам срекно пред баба и деде заплакав.. признавам дека не можев да ја кажам причината затоа што признавам дека згрешив... Признавам дека сум себична и дека се мразам себеси.. признавам дека Го Сакам иако малце покасно го сватив тоа.. Прекасно (да не кажам)