признавам! ги лажам другите! се лажам самата себе ... сеуште се замарам со личност која не заслужува.. едноставно ми фали премногу
признавам дека солзите ми се на очиве и многу ми се плачи,но некако не потекуваат проклети тие. Признавам и дека ме гуши станов во кој живеам,а и луѓето во него.
Признавам дека незнам што е паметно да сторам Признавам дека ми се рика од плачење Признавам дека секој ден поминат овде ми е пекол Признавам дека имам уште чуства за тебе (фак ит) Признавам дека сакам да избегам Признавам, дека за многу работи грешев Признавам дека ми требаше долго време да прифатам важни луѓе во мој живот Признавам дека не верувам скоро во никој
Признавам дека и јас сум многу тешка мрза и уште признавам дека денес каснев, ама признавам и дека знаев дека ќе каснам
ај ке призна немозам без него го сакам и се али пред него се правам како да не е така иако и он зне дека немозам без него сакам да се поцуствувам сакан и се.... али гордост моја не попуста да му казе така
испаднав глупа... од сеа не се двоумам што прво наумам тоа правам! таман се помирив со факт, сеа секој мора да ми го спомне пак... -.-
Признавам јас пред бога и пред себе живеам само кога ...... Ахахха...Епа што да признаам? Епа признавам дека дека дека декааа сум голем инат
Признавам ми затрепери срцето и сите останати органи кога го видов Антич денес цел во црно, со тие наочарите за сонце и насмевка од милион долари Лепотан. Признавам, признавам...
Признавам дека до пред саат и пoл бев апла оваква и во веѓи и во брк http://www.demotivacija.mk/zhenskaa-bi- ... -5873.html
Признавам дека сакам да си затерам еден асален мубает со DeepBlue ама никако да се погодиме, се` лп-мп-шп
Признавам дека неможам да престанам да мислам на него... Признавам дека не сакам да сум ПАК со него.. ПРИЗНАВАМ ДЕКА НЕ ЗНАМ ШТО САКАМ !!!!!!!!!!!!!!!!