Дека треба да имам малку повеќе верба во луѓето и во животот воопшто.Што ќе ми е сиот песимизам насобран во мене незнам Некој да ми кажеше дека оваа година ќе прошетам низ толку држави ќе се кладев дека нема ...
Признавам дека сакав да му го нацртам профилот на ликовно. Преубав видик имав. Не, не заради тоа што цртам убаво или има интересно лице. Уживам гледајќи го. И ако ова е единствениот начин да го правам тоа, ќе го направам!
Признавам дека малце одглумив за да си одам порано. Не ми беше и не ми е ич добро, ама ако соберев сили ќе издржев.
признавам се плашам од некои одговори..се плашам од тоа да останам повредена,но сите поминуваме низ тоа.. некогаш се плашам од себеси..од фактот на кој ги сакам некои раб.а излезат спротивните..се плашам од гордоста...!
Признавам... за момент посакав тогаш работата да испаднеше поинаку. Но се премислив за брзо затоа што ако тогаш испаднеше така, немаше да бидам ова што сум сега.
Признавам дека морници ми поминаа кога детски ме фати за половина и божем ме уплаши. И не бев здрвена. Само глума ми беше тоа. САКАВ ДА ТЕ ГУШНАМ!