Пирстачу бичу све што хоче, ево продајем душу врагу своме... И остачу само црна тачка, после ове игре, кад ме сломе... кад ме мирно сломе. ќе заборавев бе битен елеменТ! - на куково лето
НИШТО НЕ ПРИЗНАВАМ !!!!!!!!!!! ОСВЕН АКО СКРАЈА ДА Е НЕКОЈ ДЕН МЕ ИЗВАДАТ НА СУД ИНАКУ НЕ ТИ ПРИЗНАВАМ
Признавам дека некогаш сум стварно невозможна.Море многу често сум таква. Тешко и е на околината,претпоставувам.Не е до мене,до темпераментот е
Дека сум мајстор за препишување! На сите можни начини. Од ливче (кое не беше мое), од тетратка, од другите во класот, од телефон (ни тој не беше мој )-сето ова го направив денес. Енд ит филс гуд. Барем не седев и кукав колку сум баксуз и не си велев дека сигурно ќе паднам.
признавам дека може несум убав ама затоа сум глуп признавам дека несум светец и признвам дека ми се свиѓа и кога ја гледам ради неа кревам +10 кила жими се делува на мене ко природен стимулант
Teкстот од А до Ш , или пак ... http://www.youtube.com/watch?v=zzutRIIcPFg ... Спојлер Л'жу бре, мајке ми!
признавам дека многу глупаво поставив и со тоа можеби и си ги уништив шансите, но ветувам дека веќе нема да првам така!