Признавам без тебе јас неможам,неможам без тебе Ај шала на страна! Признавам дека сум многу избувлива,после тоа се каам што сум го рекла,ама касно е тогаш!
Kill yourself so you won't cheat and hurt people again! Се зезам, возрасна си мора некако да го решиш тоа... get over it!
Признавам Во петокот бев на свадба и со едно девојче бев до веце . Кога таму влегува една мајка со ќерката некаде 7 годинки . Мајката вика урла , малата слуша . Не ти срам ! Идиот ... и детево слуша . А во раце имаше врвка и мајката и ја дрпна врвката и и вика Еве ти го ГОМНОВО на ! И прво бев а по тоа веќе неможев да се воздржам . Женава ме гледа а ја умирам од смеа . Ми падна срам , па се озбилив И врвот е - со девојчето што бев во веце , седнавме на маса и ми вика Мене да ми каже мајка ми дека сум гомно , стварно ќе си мислев дека сум гомно По ова , женава ако се фатеше до мене на орце , се мочав од смеење . Признавам си мајка на годината
Признавам... сакам да ве разбудам сите до еден, да ве натерам да ми сварите петочно гравче и да ме трпите додека војувам со воздухот. Е арно ви е. Пак вие да спиете!
Признавам дека аватарот на Мерлин е толку не у тренд.Треба да вклучува затвореничка униформа! Признавам и дека испив рамно 4 шољи инстант кафе у големина на онаа црвенана,нес кафе шоља.Очите ми се нааа,колку неа сега! Мамо,мамо,имам тахикардија,пиеше кафе денес?! Не бе мамо,една само,сабајлееее.Аха... Кафопија,пивопија,винопија,све да се пија,пијаница! П.С.Да не се фалам,ама се фалам,ете толку друштвиња имав денес за кафе!Сите ме Цакаат!
Признавам дека сум станала опседната со тежината. Кога да се видам во огледало гледам свинче, а сите ми викаат дека сум се исушила. Мора да се смени нешто. И плус морам да признаам дека сум многу одговорна во последно време и сериозно се нафатив да учам па немам никакви проблеми.
Признавам дека ПМС ме убива Ждерам како никогаш до сега...Еве пак сум гладна Признавам дека се повеќе и повеќе ми се допаѓа... Признавам дека немам скршен денар и го чекам 1ви како топла вода... Penniless, starving and in love... what a condition
е па добро де сега малце сум како мало дете не дека не... али знам да постапам како возрасен цовек кога се работи несто сериозно...ми фали он иако не му казувам и го сакам најпоке во зивотов иако мисли дека не е така....мн се нервирам знам да буфнам несто онака е па сто зив цовек
Признавам, се‘ уште ти копам по профилот, намерно поминувам од таму со надеж дека можеби ќе бидеш таму и ќе ме здогледаш, се припотресувам како ненормална затоа што сум го видела брат ти низ град.... признавам. Но, ќе ми помине.