Ооо, богами и јас! Оброк ко за пред добивање! Пирошка, ајварче, зденка, маслинки, плус колбавче, абе мислам дека вечер ќе имам односи со Холестерол само. А да, признавам дека многу се изненадив кога ми кажа дека Ова нашево, сакаш да трае, зошто си ме барал долго време, и конечно се најдовме. Верувам во тоа, и ти благодарам.
Ете признавам дека за прв пат се почувствував љубоморна иако тоа добро го скрив од тебе,ама твојата бифша девојка успеа да ме извади од кожа добро не ми е јасно, спие кај тебе пред зграда или??? ааааааааааааааааааааааааааааа и признавам дека повторно ми годеше сето внимание што ми го даде не само пред неа додека немо зјапаше во нас туку постојано, признавам дека ми ласка тоа што се трудиш секогаш да ми угодуваш, да си романтичен со мене, признавам дека не знам да живеам без тебе
Признавам дека учев. Ама не доволно. А со тоа си правам дебела грешка. Исто, признавам дека Скопје не е мој тип на град, грдо ми е бе.
ПРИЗНАВАМ... НЕ МОЖАМ БЕЗ НЕГО.. ПОМИНАА 2 И ПОЛ ГОДИНИ ДЕНЕС КОГА ГО ВИДОВ СВАТИВ ДЕКА СЕУШТЕ ГО САКАМ КОЛКУ И ДА СЕ ТРГАМ ОД НЕГО...тотално ме скрши, ме заледи не можев да дишам.. АХХ
Признавам, преимпулсивно изреагирав и сега ми е криво.... и не требаше таму да пукнам. Ама се стори...
Признавам...дека не можам да живеам без него,не можам ни да замислам дека нема пак да го гушнам и бакнам...Проклета да е далечината! Зошто не издржа?
признавам дека ми е тешко за секој поминат ден во минатото.....колку сум се карала со дечкоми,колку сум се нервирала...признавам дека жалам за се...иако сега се е ок,јас жалам зошто беше така..
Признавам дека не ми е сеедно што се случува таму и дека ми доаѓа да заплачам баш тогаш, на лице место.
Признавам не отидов само затоа што ме болеше стомак ме мрзеше малку и несакав да поминам пола ден и ручек со една фаца