Признавам дека на ....... им ги изгледав сите проекти по информатика И признавам дека многу слатко се изнасмејав, ми ја разубавија вечерта Ахахах детски песнички, српско, странко, македонски ремикссс комаааа
Признавам сум многу тврдоглава и многу луѓе страдале поради тоа(не се гордеам со тоа али јбг) признавам дека имам тајна која цел живот на никој не сум му ја кажала признавам го сакам најмногу на целиот свет признавам сум многу љубоморна и признавам дека сум гладна морам да јадам
Признавам дека самата си сум виновна ... Признавам дека по 1000ти пат згрешив Признавам дека ништо не знаев
Признавам дека не сум при себе денеска. Мислите ми летаат од една страна на друга, не можам да ги приберам Леле колку сум поспана...
признавам дека сама сум си крива за се што ми се дешава, ја само дадов поттик, а он направи све друго. и се каам за тоа ужасно! признавам дека сама сум си крива за четворките признавам дека сум грда и глупа!
Признавам...мрзам кога некогаш толку многу сум учела и сум се трудела и на крај на тест некој едноставно се ќе препише од мене (а јас за што учев,а??? за после некој се да препише од мене и да си добие добра оцена без со прст да мрдне? )
Признавам дека косата до пред 10 минути ми беше тесто маслосано... за никаде...едвај ја вратив во колосек
Признавам дека имав тежок ден ... и месец ...... и година. Признавам дека неможам да се сетам дали денес го гушнав сонцето мое. Признавам дека се чуствувам тажно сега кога ја бакнувам додека спие. Признавам дека кога ќе ветам, си стојам на зборот. Ветувам дека утре нема да биде како денес.
Признавам дека ми годи кога ќе ми испратиш порака, признавам дека драго ми е дека те имам во животов мој, признавам дека ми годи кога ќе се појавиш на аеродром и секогаш си пиеме по една ракиичка за циркулација, признавам дека ја сакам искреноста, признавам дека си ми модел за маж, признавам дека не ми е сеедно дека патиш и го минуваш се она што го минав јас, признавам и благодарна сум што сакаш да избегаш пак од Бг само за еден разговор, ветувам дека ќе ти останам пријател.