Признавам ми фали некој.. Онака силно, силно да ме гушне и да ми каже дека е во ред. Една фина машка прегратка и може мал бакнеж..
Дека, ради топлината на чашата, што редовно ја лепнувам на лице ги сакам, и кафето и какаото... не толку заради вкусот. В-кусот исчезна истиот ден кога се збогував со шеќерот. Се навикнав на горчливото. Али, нејќум го. Нема ќејф у него.
Признавам неможам без тебе...неможам без тебе! Признавам стрва ми е за утрешниот гинеколошки преглед.
Признавам дека дома има едно виски, т.е. едно шише во кое нема виски, само си стои така во опаковка празно, веќе една година, зошто го дрмнав. А уште моите не знаат. Признавам дека денес во замена се напив една чашка ракија. Чисто нервите да си ги смирам, иначе не пијам.
Признавам дека сум тажна, и дека добро го кријам тоа...Признавам дека ми фали времето кога во секој момент можев да му се јавам на некој и да му кажам се.Признавам дека ми фали тоа кога навечер чувствував како некој ме гушка...ах колку ми е потребна прегратка, една силна, цврста. Ама признавам и дека никогаш повеќе нема да посакам таа прегратка да е негова, макар и да се чувствувам најосамено на светот
Признавам дека сум мн тажна... признавам дека мн ми недостига , признавам дека сеуште го сакам, но не сакам да бидам со него признавам дека ми треба одмор сакам да бидам далеку и да шетам сама кај што никој не ме познава
Признавам, запалив цигара прееска и сеуште неможе стомакот да ми се смири, ме кине ! Ова ми е за памет друг пат !
признавам неможам без негооооооо и признавам дека сум често идиот си терам по свое .... јебига бе живот и признавам дека за ништо не се замарам до последен момент хахахахаха
признавам дека сум понекогаш многу лукава и умеам секогаш да се снајдам во некој лоши ситуации кои сама сум си ги створила... секако знам да лажам многу добро кога треба да се одбранам себеси! и не сум горда на тоа, но понекоаш е добро...
прознавам дека мислев дека парите биле се на светов ама не биле и признавам дека во иднина ке бидам подобра лиЧност
Признавам дека ми фале едно гушкање едно милување малку лигавење и фалиш, или мифале некоја вантура во животот да почувствувам дека има некој што ме посакува и сака да ми угодува
Признавам ме расплакува песната Признавам http://www.youtube.com/watch?v=LqWenJrKaq4 и признавам дека го сакам, иако тој мене не