Признавам не можам бееез тебеее, не можам без тебееее, подобро убиј ме, убиј меееее, но не оставај ме. Ко бајаги...
признавам дека се заљубив за жал со таа личност можам да имам се освен љубов. и не ми е јасно зошто е така кога сакам да биде другачије.. сакам и тој да ме сака искрено како што јас го сакам него. е па стварно ми е мака веке од овие несрекни заљубувања
Признавам дека денеска им помислив зло на сите старци на светов. Не сум лоша ама па кога ќе ти се качат на глава, неможеш да се разбереш со нив.
Признавам дека ја грешев. Признавам дека си го прекршив сама себе си ветувањето, ПОВТОРНО, и пак поради истите причини. Признавам дека мислев дека овој пат ќе можам да бидам сурова.
признавма дека многу се нервирам и за без потреба...признавам дека не сакам да сум така но тоа е кога сонуваш за убави работи а тие се до чекор за тоа... па затоа глупаво ми е да некое невредно нешто го унушти тоа... прижнавам дека животов е преубав уште да остане тие работи да ги нема и да се живее преубаво.. и да сакам да живеам така како нашиот сон
Признавам дека не сум секогаш во право, иако секогаш мора да биде така..хаха и признавам дека некогаш устата ми зборува побрзо од паметот ...ахххххххххх ..
Признавам дека ништо не работев денеска Ама, признавам и дека утре дефинитивно ќе завршам се, само денес да се одморам малку
Признавам дека не требаше да се откажам од диетата. Признавам дека сеуште боли. Признавам дека животов продолжува.