Се ќе сторам да сум посреќна од сега и ама баш никому нема да дозволам да ми застане на пат Феминки ќе успеам ли? ха ха ха признавам дека морам да бидам многу похрабра но не само на збор туку да спроведам на дело
Признавам дека многу сакам убаво обликувани машки задници и дека манијачки ги загледувам истите, кога одам по улица. Признавам и дека сакам големи машки дланки и многу ми се секси (онака си ги замислувам по нешто)
Признавам дека сум заљубена, признавам дека имам изневерено дечко, признавам дека сум зависна од секс, признавам дека неможам без цигари, признавам дека спијам со танга, признавам дека косата ја пеглам на секое миење, признавам дека не сум се исцупала 1 месец ))
Признавам дека летово ќе се средам, ќе почнам нова диета и ќе си направам програма за вежбање...Признавам дека до крајот на летово треба да симнам 9 кила
признавам дека не признавам! никогаш,ни под разно. ќе избарам начин да го поправам то шо сум заебала ама нема да признам. и признавам дека сум искомплексирана. и дека со то на оние малку што ме сакат искрено и се би ја дале за мене, им го отежнувам живото,многу.
признавам дека ми се отворил апетит. се живо би изела. офффффффффффффффффффф признавам дека неможам дека престанам да мислам на тоа што се случуваше. и на тоа што ми го рече. и неможам да престанам да мислам на тоа како се одеднаш се промени. признавам дека тоа фудбалерчето со плавите очиња многу многу е убаво. ♥
Признавам дека би сакала да имам стабилен маж покрај себе и признавам дека го сменав мислењето во поглед на бракот и слободата. Признавам дека би сакала да се омажам дури и на 22-23 години иако порано не доаѓаше тоа во превид ако имам стабилен човек покрај мене и тоа нема да ме спречи да го видам светот. Признавам дека би сакала да го видам светот заедно со него. There, I said it.