Многу позитивно ме изненади сношти... од каде сета таа позитивна енергија душичке ааа хахаха како знаеш да ме насмееш, никој значи не си може со тебе во тоа ахахаа
Се правам јака дека не ми е гајле оти мојот полу брат(кој е во друга држава) не ме рецка и не ми се јавува да ме праша бар како сум,но признавам дека ме боли тоа.И признавам дека кога ќе го видам се ќе му лупам во фаца,од искуство знам дека тракалото се врти па ќе види тој
Признавам дека ја изнервирав мајка ми и она почна да ломоти и ме изнервира и мене. Ете така сите ние си се нервирамепо дома и си го правиме денот ужасен. (не е секогаш така ама кога сите ќе станеме на лева нога е баш не ни е денот)
Не бе не, неможам да признаам... Немам храброст да призаам дека ги правам најголемите гревови, најлошите работи што човек може да ги работи. Ама ке си призанаам само една работа - ЈАС СУМ КРИВА ЗА СЕ!
признавам дека деновиве сум мн неподнослива. ништо не ми е по кеиф тоа е затоа што ми фали тој.. еве признавам дека ми фали многу мнооогу ама не сакам да му го кажам тоа.
Признавам дека сум многу тажна деновиве ,па затоа и сум неподнослива за себе си тоа најмногу ме боли сакам да издржам се надевам дека ќе успеам
Признавам дека требаше да јадам ќотек од мајка ми кога бев мала,особено кога требаше да правсам вежби за кичмата,а не сакав,зошто сега ме боли многу,особено кога одам на ниско! Драга мамо,сега сум голема,нема смисла да ме тепаш,ама да знаеш дека тоа ти е една од поголемите грешки што си ги направила во врска со мене. Зошто не ме тепаше некогаш?! Ќе бев права и здрава,а не кифла со цел канал на грбот! До душе јас го доживувам за секси,ама то није нормално бре,ме боли!!!
Дека ми требаш, очајно ми требаш. И незнам што ќе правам без тебе, што ќе се случи ако еден ден ме оставиш..
Признавам дека секогаш кога ќе го видам срцево ми игра како лудо и после тоа 30мин имам тахикардија joj ja sam se zaljubila
признавам неможам беееееееееееез тебе неможам беез теебе,подобро убииииииииииииииииииииииј ме ууууууууубиј ме,но не остааавај ме!сигурно сите ве допрела песнава на маријана и росана!посебно во процес на запивање или опивање-кој како милува)
Ајдее темава се претвара во Што би му кажале Јас признавам дека најмногу ме копкаат малите работи кои сум ги направила во минатото.. пример, во 1во одделение добив подобра оценка од еден мој "ривал" во учење и му се искривив , и он и кажа на наставничката дека јас сум му се искривила (а жената беше стварно срце) и јас ја излажав и и кажав дека не сум го направила тоа И до ден денес го мислам тоа и не верувам дека некад ќе го заборавам Значи целта тука беше јас да признаам дека чуствувам вина повеќе за малите работи Спојлер Хахах кој нерд сум значи
Признавам дека си го заебав животот, така е кога гледаш да им угодиш на сите околу себе, гледаш да не ги разочараш очекувањата на другите, животот ќе ти појде во некоја насока во која не се пронаоѓаш самиот себе, и додека се свестиш дека не си среќен со тоа.... е премногу доцна да се вратиш назад... признавам дека всушност немам храброст да се вратам и да се обидам од почеток да си го најдам својот пат...