. ..голема инаетџивка сум....кога сум во право не попуштам ни под разно...или на пр ако сум лута на некого,не се јавувам прва па макар и да умрам........... ... ...сега би сакала да сум во прегратка на мојот сакан...
Признавам го изгубив разумот. Дозволив да ме понесат емоциите, а сега се каам. А сепак не знам дали би го вратила времето назад- да можев? Признавам МНОГУ сум неодлучна.
Признавам многу имам згрешено и сеуште грешам поради тврдоглавоста, поради која ги повредив тие што ме сакаат, а и сеуште ги повредувам. Но тврдоглавоста е посилна од мене.
Мразам тоа што премногу сум емотивна,малце некој да ми викне одма се растажувам.Сакам да си го вратам инаетот кој што го имав пред 2 години.Више не сум таква,од тоа мое попуштање многу пати се заебав.Исто сакам да признаам дека многу ми фали мојот дечко кој што више не ми е. Леле го мразам,типичен идиот.
Признавам дека сеуште го сакам и сакам да биди како порано,колку и невозможно да изгледа...Ама признавам и дека нема да се нервирам ко порано.
Признавам дека сум голема плачка, понекогаш сум тврдоглава, сум премногу срамежлива и признавам дека ми е страв како ќе се вклопам во прва година економско во Васил Антевски Дрен.
Признаваам дека сум заљубена до уши и многу ми е жал за тоа а од друга странаа ПРЕНАЈУБО ми е само единствено ми фали тој да е покрај мене по4есто..И многу голема инаетџивка сум билаа јаооо ама та сум една сум
Признавам дека сум многу емотивна и плачам за се. Признавам дека сум голема спанка. Признавам дека сум многу љубоморна. Признавам дека сум многу срамежлива. Признавам дека во нервоза кажувам нешто што не сакам,па после ми е криво. Признавам дека и после се,сеуште го сакам и неможам без него.
Признавам дека ако уште еднаш на некој мој коментар од ДВА, ТРИ РЕДОВИ на некоја статија на фемина ми излезе коментарот ќе биде прегледан од администраторот и по 2 дена го нема ( а сосема обичен коментар) , а притоа гледам поголеми коментари од мојот објавени- ја напуштам фемина како член и ќе ја посетувам одвреме на време како гостин! -.-
признавам дека згрешив и жал ми е признавам дека имам голема уста која секогаш кажува нешто што не треба :roll:
признавам дека посакувам моето да е сега до мене и да заспиеме заедно признавам дека се плашам дека нема да успеам на факултет признавам дека фемина е најдобра
Ми фалат креативните денови во Погон. Кој чмаеше неколку години во Народна Техника со ентузијазам до небо и назад, знае што зборам.