Признавам: -многу сум тврдоглава -не поднесувам лицомерие(ако имаш нешто да ми кажеш кажи ми во лице,а не зад грб) -обожавам кафе -сакам да читам :geek: -скоро сите ме знаат како нескршлива и силна,што воопшто не е точно -понекогаш избрзувам,кажувам работи што не треба а потоа се кајам -тешко се вљубувам,многу ја мразам оваа карактеристика за мене
Признавам Дека знам да бидам неподнослива Премногу тврдоглава мора да биде по мое Премногу искрена,а луѓето не сакаат искреност и знаат да ми се налутат но воопшто не се замарам Пред народ сум силна и некршлива макар што тоа само јас знам дали е така или не? Мегутоа признавам дека умеам секому да помогнам кога е во неволја Признавам ме нервираат трачарки Признавам дека секогаш си поставувам цел и досега е постигната макар што многу голема жртва сум но успехот е сладок Признавам дека се гордеам бидејки знам да сакам никогаш не мразам
Признавам -оти избрзувам многу во одредени ситуации -оти го сакам дечко ми многу -оти сакам литература -во последно време полна сум со идеи -оти многу ми е тешко овој период ама се трудам да надминам.
Признавам... ..-дека ги мразам родителите мои - дека сакам да читам и пишувам книги - дека Џ ми е се во животот - дека Џ мн ми недостасува - дека сум тажна и дека ми е тежок период......
Признавам дека го изневерив дечко ми. Знам дека не заслужува но не се каам, кога би имала можност, пак би го направила истото.
Признавам.. дека ми фали, многу! Ми фали токму сега, во моментов. Сакам сега, веднаш, да е до мене и да можам да го гушнам силно, да се опијам од неговиот парфем, да се изгубам во неговиот поглед, во неговите очи.
Признавам дека денов не ми оди од рака... Признавам дека само сакам да си легнам и да си заспијам... Признавам дека вчера легнав во 4, а сабајлево станав во седум... Признавам дека заради претходната причина сум многу изморена...
Признавам дека заради една лоша одлука пред неколку месеци, сеуште не можам да ги поправам работите, не можам да се помирам со таа ситуација
Признавам дека сеуште го сакам и после цели 2 години. Ех да не бев толку тврдоглава сеа ќе бев со него -.-