Признавам дека го сакам иако се инaетам и му сум многу лута,ама овај пат не му кажувам,ќе играме поинаку. И признавам,се здебелив,па сега ќе сум на режим веќе
Признавам го оставив кучето да спие на палтото од брат ми, зошто ме нервира што секогаш го остава во дневна на фотеља, така сега нека му мириса на куче и нека м у биде со влакна, нека се научи
Признавам дека некогаш толку знам да се занесувам и претерувам што ми иде сама да си треснам еден шамар.
priznavam deka aako gospod mi dade sila ,ke zaglavam i vo zatvor zatoa neka mi dade poveke razum i trpenie [mod-kirilica:19cwgmu2][/mod-kirilica:19cwgmu2]
Признавам дека ме фаќа ненормална мрза во моментов, а не смеам да го дозволам тоа А признавам и дека ми е жал што не го видов денес...
Признавам треба да си го исчистам инбоксот,ама прашање е што да избришам Признавам болкава во телово ме попушта Признавам дека пржев крофни и цела куќа,ја наполнив со чад.Сега чекам да наиде некој пожарникар Вака нешто :geek:
Признавам дека ја прекршив диетата и синока си јадев потпечени макарони и две палачинки едната со мед а другата со крем
Признавам дека сеуште мислам на него и го сакам.Ако на сите им викам дека не ме интересира и не знам за кој зборуваат.
Признавам дека неам поим што да правам у животот , освен што сакам да изгледам добро , ништо друго не сакам конкретно од општото веќе главата не знам кај ми е ! Инспирацијо за било што појави се што поскоро да не ги трошам залудно младиве години и енергијава на едно големо НИШТО ...
признавам дебела сум , ама сега најмногу од било кога имам желба да ослабнам. признавам заљубена сум!
Признавам, ме акаа јаки филмови дека бесконечно му се восхитувам. И да, признавам, арно предава. Оооо да да да! признавам, ми доаѓаше да го удавам со прерамката од чантата.
Признавам дека се правам како да не постои за мене а уствари неговата насмевка мноу ми значи. Исто така признавам дека немам научено за утре..