Признавам, дебела сум Во последно време толку се имам здебелено што ми е срам и да излезам навечер Признавам, доста ми е од овој живот.. Од денес вртам нова страница Признавам, дење-ноќе чекам да ми пише,ама залудно
Признавам дека го сакааааммм а признавам и дека ќе го смувам и брат му неколку пати па нек буде шта буде
Признавам дека те сакам и дека се ќе напраам за тебе признавам дека грешам што ти попуштам, ама признавам и дека со тој што ќе бидам , ќе бидам за твој инат со него!!!!
Признавам дека ме прати и сопнува малер ама, признавам дека докрај ќе ја барам "неа" :geek: а сега ми се спие признавам и дека немам ништо од мотив и надеж
Признавам дека вчера грешев што изедов симитка и 4 парчиња пица со full topic. И признавам дека е можно вечерва да ја направам истата грешка кај баба.
Признавам дека се шетав по дождот ...а сега не знам што да правам Признавам нема веќе што да призанаам
признавам дека јас треба да ги измијам садовите денес редно е ... нема смисла. признавам дека изгубив секаква желба да имам дете сега
Признавам дека сум мрза светска.И да признавам дека премногу јадам особено кога сум кај баба ми.Таму нема шанси да се одбие.