Признавам не можам без тебееее не можам без тебеее....... Најозбилно признавам дека и после толку долг период јас не се научив да живеам без тебе... е признавам дека не можам без тебе, дека многу ми фалиш, дека секој ден мислам на тебе, а највеќе признаам дека се што ми се случува во животов сакам само со тебе да го споделам..... е арно ама не можам
Признавам, никогаш нема да си го кажам мојот план за во иднина на никој... И да, признавам, вечерва ете ми недостигаш...
Признавам дека покрај сите мои вложени напори и неверување дека не постои погрешна надеж, постоела. Џабе се надевам долку време дека ке мрднам од мртва точка, нема. Признавам дека сум наивна!
признавам дека преку глава ми е од дволични личности шо ми се прават светици а зад мене јадат гомна претерано многу, признавам дека би можела да ги убијам ако ми поодат на живци уште малку... преку глава ми е од луѓе шо немаат свој живот па живеат туѓи животи... Луѓе, живејте го само вашиот сопствен живот, бидејќи ќе умрете само во вашата сопствена смрт, што е толку тешко да се свати?! o.O
Признавам дека не те сакам толку колку што кажувам дека те сакам,признавам и дека и овој другиот го сакам а никогаш нема да го имам :'(
Признавам вчера отидов да гледам бурми сама без него , чисто успат де. . Отпосле му раскажав и за моделите и за цените . Признавам, убаво ми беше додека се џарев во моделите и си се прашував кое ли , кое би можело да се најде на моето прсте наскоро ? Ова било возбудливооо, yes indeed .
Признавам дека и јас гледам по E-bay веренички прстени и се прашувам каков ли ќе ми купи кога ќе дојде време
Иако многу луѓе кои ги познавам мислат дека јас сум многу јака личност, признавам дека не сум и дека плачам секој ден и баш би сакала да сум таква како што тие мислат..
Признавам дека денес почнав да се нервирам и да ти се дерам без причина.т.е ти кажав кај жените има предменструален период,менструален период и постменстс. така де цело време сум нервозна.А ти си толкаво срце што ми простуваш кога ти се дерам,затоа и ПРИЗНАВАМ дека те засакав повторно и ми недостигаш премногу и едвај чекам да те видам и гушнам.И да не заборавеме да тој нежен бакнеж шшш