Признавам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Bright, Jun 28, 2011.

1. lunicka

lunicka Форумски идол

Признавам се прашувам што да јадам [​IMG]

2. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Признавам дека погрешив намерно,но сега сум свесен за последиците :emo: .ИШТА или Ништа ! :swear:

3. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Признавам дека некогаш толку знам да се занесувам и претерувам што ми иде сама да си треснам еден шамар. хм :lol:

4. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Признавам дека се чувствувам поразено поради тоа што не знаев да ги држам коницте во рака

Agatha likes this.
  5. Agatha

Agatha Популарен член

Признавам дека незнам како да направам баланс помеѓу работите, како да бидам среќна и јас и другите. Признавам дека се ставам на последното скалило само да им помогнам на најблиските. Жалам после заради тоа, ама незнам како да го изведам поинаку тоа. Признавам дека некогаш не се препознавам што правам, кај се наоѓам, со кој сум, и што правам. Избегав од онаа која бев и која беше вредна за почит. Признавам станав безмилосна кон себе.
    Признавам дека повредив некои луѓе што не требаше да ги повредам.

FineChina and Cliona like this.
  6. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Признавам дека колку и да се трудам да не се замарам со тебе и со твојата "нова" девојка, сепак неможам а да не проверам кај си,што правиш .. :( Ме боли тоа што сега неа ја нарекуваш МОЈА ДЕВОЈКА ,кога до пред 1 месец ти бев јас ..Ех , не знам до кога ќе си плачам и ќе се невирам :(

7. macula.93

macula.93 Активен член

Признавам дека неможам да заборавам на некои работи,иако помина долго време ете неможам :?:

8. taurus25

taurus25 Активен член

Признавам дека водам инает(намерно) и на крај пак ќе е по мое (мое дете-моја одлука)
    Признава дека лудо сум вљубена во маж ми и дека во последно време е се по и по и по лудо бидеќи...признавам дека ми фали с*кс :lol:

9. Goddest

Goddest Истакнат член

Признавам дека душата ме боли и ми недостига, но се обидувам да глумам среќна :@

10. joana18

joana18 Истакнат член

Признавам дека во последно време многу често мислам на бившиот, понекогаш и си мислам сега да бевме заедно и ми недостасува многу, но сегашниот..... зошто боже ме повредува секогаш и секогаш..

11. karenin

karenin Популарен член

Признавам дека до денес не знаев како изгледа да се плаче во вселената. Многу е интересно, прееска гледав на Интернет.
    Признавам и дека не знаев дека хитлеровски сакал да биде уметник-сликар и два пати не го примиле на ликовна академија. Замислете да го примиле, сигурно ќе се спасело човештвото од барем една војна. И немало да постои толкава омраза помеѓу луѓето.

Признавам дека татко ми е позитивен ку-ку :). Го прашувам колку години има, а тој ми вика 55, од другата страна ја слушам мама се смее и вика аха 55, 60-ката си ја фаќаш.

FineChina likes this.
  12. FineChina

FineChina Истакнат член

Хм многу имам за признавање дури незнам од кај да почнам..
    Признавам дека бев слаба кога требаше да бидам јака и обратно..признавам дека сум лоша и на многумина што ме повредиле ,полека и полошо им враќав,признавам дека не сум виновна за многу работи што ме обвинија а за кои јас немав појма..признавам многу грешки кои што никогаш нема да се вратат да ги исправам и некои моменти кои засекогаш остануваат заклучени и скриени од очите на љубопитните..признавам длабоко ги заклучив и потопив за никогаш да не испливаат..

13. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Признавам многу пати до сега не сум бил сигурен како да го напишам зборот necessary и unnecessary. :rofl:

Вечита дилема дали беше двапати "c" во првиот и вториот збор и дали да ставам двапати "n" во вториот збор. Ете не сум совршен и јас, си признавам though I'm very good at English in general. :D Ама конечно ги научив и нема веќе грешење. :lol:

14. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Признавам дека секој ден велам ова е последна чаша, нема повеќе газирано..И ништо од моето ветување, мајка ми постојано вика по мене[​IMG] ама кој да ја слуша па што да правам кога сакам да пијам, брат ми вели сите се убиваат од алкохол а ти од газирано :lol:..

И Признавам дека секој ден велам дека ќе почнам да штедам ух сеа кажав виц [​IMG] јас и штедење..

15. ang246

ang246 Истакнат член

признавам иако на моменти во изминатиов период потклекнав сепак издржав како што никој не би издржал да беше на мое место...но сепак ми е многу тешко збунета сум иако се правам силна...и многу ми недостига бабами... :(

16. Skromna

Skromna Истакнат член

.. :?: .признавам....напрајв голем грев,бев неверна сопруга..причина??????сакав внимание и љубов кое дома го немав.....
    . :tmi: ..господ ме казни,имаше бол и солзи повеќе од емоции и нежности/налетав на женкар....
    . :swear: ..свесна сум и плаќам....

17. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Признавам дека периодов изнервирав многу луѓе..,буквално вакви ги правам [​IMG][​IMG] знам неподнослива сум деновиве ама што да правам таков ми е периодот(пмс |( ) :$

18. Luciano

Luciano Истакнат член

Како јас да го напишав ова.. :worried:

19. lunicka

lunicka Форумски идол

Признавам дека отворив фб и ми излегоа сликите на другарка ми.Отишла на викенд со друга другарка ,едно време беше заедничка,и која прекина контакт со мене зашто нема повеќе корист од мене.
    Некогаш бевме заедно на тие места а сега не сум достојна ни да ми се каже дека ќе одат.
    Признавам дека нешто ме боцна.
    Љубомора ли е ,болка ми е??

pamelche likes this.
  20. marama

marama Форумски идол

Се плашам и се двоумам :worried: