Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Признавам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Bright, 28 јуни 2011.

1. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.560
    Признавам се прашувам што да јадам [​IMG]

2. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    Признавам дека погрешив намерно,но сега сум свесен за последиците :emo: .ИШТА или Ништа ! :swear:

3. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    125
    Признавам дека некогаш толку знам да се занесувам и претерувам што ми иде сама да си треснам еден шамар. хм :lol:

4. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Признавам дека се чувствувам поразено поради тоа што не знаев да ги држам коницте во рака

На Agatha му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Agatha

Agatha Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    1.157
    Признавам дека незнам како да направам баланс помеѓу работите, како да бидам среќна и јас и другите. Признавам дека се ставам на последното скалило само да им помогнам на најблиските. Жалам после заради тоа, ама незнам како да го изведам поинаку тоа. Признавам дека некогаш не се препознавам што правам, кај се наоѓам, со кој сум, и што правам. Избегав од онаа која бев и која беше вредна за почит. Признавам станав безмилосна кон себе.
    Признавам дека повредив некои луѓе што не требаше да ги повредам.

На FineChina и Cliona им се допаѓа ова.
  6. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    Признавам дека колку и да се трудам да не се замарам со тебе и со твојата "нова" девојка, сепак неможам а да не проверам кај си,што правиш .. :( Ме боли тоа што сега неа ја нарекуваш МОЈА ДЕВОЈКА ,кога до пред 1 месец ти бев јас ..Ех , не знам до кога ќе си плачам и ќе се невирам :(

7. macula.93

macula.93 Активен член

Се зачлени на:
    8 април 2013
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    13
    Признавам дека неможам да заборавам на некои работи,иако помина долго време ете неможам :?:

8. taurus25

taurus25 Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2012
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    0
    Признавам дека водам инает(намерно) и на крај пак ќе е по мое (мое дете-моја одлука)
    Признава дека лудо сум вљубена во маж ми и дека во последно време е се по и по и по лудо бидеќи...признавам дека ми фали с*кс :lol:

9. Goddest

Goddest Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    42
    Признавам дека душата ме боли и ми недостига, но се обидувам да глумам среќна :@

10. joana18

joana18 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    638
    Допаѓања:
    804
    Признавам дека во последно време многу често мислам на бившиот, понекогаш и си мислам сега да бевме заедно и ми недостасува многу, но сегашниот..... зошто боже ме повредува секогаш и секогаш..

11. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Признавам дека до денес не знаев како изгледа да се плаче во вселената. Многу е интересно, прееска гледав на Интернет.
    Признавам и дека не знаев дека хитлеровски сакал да биде уметник-сликар и два пати не го примиле на ликовна академија. Замислете да го примиле, сигурно ќе се спасело човештвото од барем една војна. И немало да постои толкава омраза помеѓу луѓето.

Признавам дека татко ми е позитивен ку-ку :). Го прашувам колку години има, а тој ми вика 55, од другата страна ја слушам мама се смее и вика аха 55, 60-ката си ја фаќаш.

На FineChina му/ѝ се допаѓа ова.
  12. FineChina

FineChina Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2013
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    29
    Хм многу имам за признавање дури незнам од кај да почнам..
    Признавам дека бев слаба кога требаше да бидам јака и обратно..признавам дека сум лоша и на многумина што ме повредиле ,полека и полошо им враќав,признавам дека не сум виновна за многу работи што ме обвинија а за кои јас немав појма..признавам многу грешки кои што никогаш нема да се вратат да ги исправам и некои моменти кои засекогаш остануваат заклучени и скриени од очите на љубопитните..признавам длабоко ги заклучив и потопив за никогаш да не испливаат..

13. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Признавам многу пати до сега не сум бил сигурен како да го напишам зборот necessary и unnecessary. :rofl:

Вечита дилема дали беше двапати "c" во првиот и вториот збор и дали да ставам двапати "n" во вториот збор. Ете не сум совршен и јас, си признавам though I'm very good at English in general. :D Ама конечно ги научив и нема веќе грешење. :lol:

14. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Признавам дека секој ден велам ова е последна чаша, нема повеќе газирано..И ништо од моето ветување, мајка ми постојано вика по мене[​IMG] ама кој да ја слуша па што да правам кога сакам да пијам, брат ми вели сите се убиваат од алкохол а ти од газирано :lol:..

И Признавам дека секој ден велам дека ќе почнам да штедам ух сеа кажав виц [​IMG] јас и штедење..

15. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    признавам иако на моменти во изминатиов период потклекнав сепак издржав како што никој не би издржал да беше на мое место...но сепак ми е многу тешко збунета сум иако се правам силна...и многу ми недостига бабами... :(

16. Skromna

Skromna Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    118
    .. :?: .признавам....напрајв голем грев,бев неверна сопруга..причина??????сакав внимание и љубов кое дома го немав.....
    . :tmi: ..господ ме казни,имаше бол и солзи повеќе од емоции и нежности/налетав на женкар....
    . :swear: ..свесна сум и плаќам....

17. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    Признавам дека периодов изнервирав многу луѓе..,буквално вакви ги правам [​IMG][​IMG] знам неподнослива сум деновиве ама што да правам таков ми е периодот(пмс |( ) :$

18. Luciano

Luciano Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    223
    Како јас да го напишав ова.. :worried:

19. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.560
    Признавам дека отворив фб и ми излегоа сликите на другарка ми.Отишла на викенд со друга другарка ,едно време беше заедничка,и која прекина контакт со мене зашто нема повеќе корист од мене.
    Некогаш бевме заедно на тие места а сега не сум достојна ни да ми се каже дека ќе одат.
    Признавам дека нешто ме боцна.
    Љубомора ли е ,болка ми е??

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  20. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.764
    Се плашам и се двоумам :worried: