признавам дека ги мрзам бабиштана низ маало шо цел ден ваќаат сеири на луѓето го лажев наставникот по физичко за да не ми стаи минус сум мрза
можеби е грешено признавам, ама не ми недостигаш веќе како порано. признавам мислам дека брзо ќе те заборавам, и нема да чекам многу овој пат. Те сакам,ама се надевам не засекогаш...
Признавам дека ја излажав мајка ми дека учам, а си дремам на фемина и признавам дека слабо сфаќам и ме мрзи, џабе читам од ова скриптава. Признавам дека ја излажав другарка ми дека цел ден учам, а цел ден се шуткам наваму, натаму. Признавам дека во четврток полагам и ништо незнам.
Priznavam go sakam i go mrazam mazot mi istovremeno , i priznavam deka e kraj megju nas i deka NIKOGAS NEMA DA MU PROSTAM ZA SE STO MI NAPRAVI...............
Признавам дека умирам да го видам, ама не смеам и не можам. Признавам дека ми е многу тешко што не контактираме повеќе... :'(
Признавам дека почнав да "забушавам" со вежбањето и дека знам некогаш да избувнам за глупост па после да сфатам дека не сум во право и да ми е криво. Спојлер Ама ова само тука пред вас го признавам пред никој друг.
Признавам дека многу ми е криво кога ти викам без причина, криво ми е кога се караме, а знам дека се правиш за мене да ми биде најубаво.. Криво ми е кога те гледам дека не ти е добро, кога плачеш, а јас сум причина за тоа.. Тешко ми е дека нема да можеме да се гледаме секој ден кога ќе заминеш. Навика ми е да си до мене цело време и секој ден. Ти ми велиш ќе помине и ова се ќе си биде како порано.. Сакам да верувам ама ме обземаат сомнежи и се плашам.. Се плашам од помислата дека можда еден ден ќе треба да живеам без тебе, но ти верувам и не сакам да ме разочараш. Признавам дека те сакам најмногу и дека секогаш ќе ми бидеш мое сонце *за моето бебиче
Признавам дека сакам да се случи тоа, но некаде длабоко во себе се сопирам и барам изговор за да не се опуштам толку многу. Признавам дека воедно и страв ми е, не знам што ќе биде. Не знам што ќе се случи. А сакам да видам. Сакам да знам.
Признавам дека ги лажам сите мои блиски дека сум добро, признавам дека смеењето ми е лажно.....Признавам, не сум храбра колку што изгледам...Признавам пачам кога никој не гледа...Признавам се плашам....