Ми недостигаш .. и .. те сакам Пробав, ама не можам, посилно е од мене. Тешко е да правиш нешто против себе, а јас тоа најмногу го почувствував последниве месеци. Те молам преземи нешто ахх лупа женска главоооо!
дека уживам кога му го слушам гласот.Како ми збори.Како ме провоцира.Како ми вели дека ме сака. И признавам дека ги обожавам неговите пораки кои ме будат во 3 саат наутро.
Признава дека имам фобија да направам колут напред бидејки еднаш кога правев на балет си го повредив вратот
Се свикнав да ги гледам секој ден во школо... незнаат колку се сиромашни што нивните родители не ги погледнуваат, а само пари им фрлаат. Исто како животните во Зоолошка, самошто тие се поблагодарни.
Признавам дека јас и пајаците се сакаме меѓу себе... не можам да издржам без тебеееее.... (потенцирам:видам било каде пајак бегам шо е можно најдалеку ) Иначе да си признаам,многу сум ин лове...да да...Со учебниците,абе секоја вечер со нив заспивам-неразделни сме И то е љубов..туку шо љубов кога не ми зборуваат свитхарт,дарлинг ова она...само ме мачат..не бе не ги признавам... (првично мислев дека ова смајли среден прст покажува,ама кога убо видов не било така ) Признавам...многу сум заљубена во тој.....во моите мисли е присутен 24/7...а толку убави очи има...абе се преубаво...Симона,како велеа оние Слаткар,Пекар како и да се викаа нема везе тие раперите,Спушти се долееее! :geek: Ах...денови ли се денови,никакви маки големи
“Признавам пред сите не ми е срам после тебе сум старец, стогодишен, сам... Ни на една карта не се нацртани океаните од солзи за тебе исплакани...“ Стихови од една песна на Дарио на која се сетив кога го прочитав она “Признавам...“