Признавам дека многу лесно избувнувам , дека водам инает и си терам по свое и дека однадвор изгледам многу силно , дека можам многу добро да изглумам дека не ми е ништо дека сум добро расположена , да кажам дека не го сакам некој што го сакам но реалноста е дека во себе плачам на цел глас и дека се кршам парче по парче .
Признавам дека сум многу среќен,што имам вистински пријатели,малку се ама најдобри ми се,нека ми се живи и здрави,за да можеме заедно да се радуваме и пиеме на убавите моменти од животот.
Признавам дека едвај чекам да се уклучиш..за греота сум.. само да се уклучиш друго ништо.. бидејќи и да пишиш нема да ти вратам (заклетвата) е*ати интернетот тој твој..
Признавам дека сакам да се одмаздам на некои личности кои ме навредиле намерно. Знам дека сме луѓе и дека сите грешиме па несакајки и ненамерно можеме да навредиме секого, но човеку да те навредува секогаш кога ќе и се пружи прилика, а не фала, бев толку толеранта, ама почнувам да губам контрола. А бе ќе ги испоубијам сите, па го молам Бог нека само ми се јават пред очи, е тогаш ќе биде Ивкова слава.