Признавам не понекогаш,туку скоро секогаш сум брзоплета знам да реагирам пред да размислам два пати и лесно можат да ме повредат...е признавам да..
Признавам дека сум откачена со мислите понекогаш...ама веста дека Кејт Мидлтон по трет пат е трудна ме стави во длабока мисла.Дали Грујо,то ест владата ќе им даде пари за трето дете? Ако кралицата не дава,Македонија ќе дај... е тешко мене со паметов
Признавам дека јас сама го изедив чоколодато,ама за да не се лути морав да излажам. Признавам дека те излажав,не го кажав тоа баш како ти што ми рече.
Признавам дека сум злопамтило. Како и да е , ќе го нечекам тој некој кој ми нанел зло и душа ќе му извадам. Сакам да се сменам, ама ете неможам.
Поздрав @referentka и @Kimberly11, еве уште една шкорпија злопамтило Признавам дека знам многу лесно да се изнервирам, многу сум инаетчика и никому не можам да му простам што ме повредил или навредил во животот.
Ги повредувам сите што ме сакаат. Се повредувам и себе си. Не знам како да се грижам за никого и ништо.