Признавам дека и покрај тоа што речиси имам 25 години, толкава крава сум, ми фалат моите и сестра ми. Би сакала да можев денес со нив да си отидам на одмор, ма какви 12 дена сама дома, досадно е, сакам со мамичка, татичко и дада да се брцнам во морето
Признавам дека сакам сега да сум со некој маж, да се галам и мазам, ма да збеснувам! Ихааа од кога не се случило онака вистински. Ма страст ми фали страст!
Признавам, грешев, имам развратни мисли и понекогаш инспирирана од човечкиов род посакувам катаклизма, !
Дека сум у најголема тупотија вечерва. Јадам сладолед ко идиот, слушам Смитс, ми се кенка. Признавам дека би го легнала без да ми трепне око. А, да! Признавам дека ми одговара вниманието што го добивам од пар мажи, иако реално ми е сеедно. Признавам дека насабајле ме мрзи да станам за на работа и ми доаѓа да натепам некого, само зошто е толку рано Хејтееееееер сум.
признавам дека денес му досадив признавам,ама пусто неможев да му се израдував (па морав да го гњавам,сега си заспа како бебе) срце извини ми не сум јас крива хормоните се чудо
Признаваам декаа можебии ии јас згрешиив.. Признаваам дека сегаа ми недостигаа ии сакаам пак да сум со негоо..! Признаваам декa го САКАМ повеќее оод сеее...
Признавам јас пред Олга и пред себе!!! Признавам дека ти пријателке ?????, веќе си ми преку глава!!!!Неможам да те слушам,алергична станав на твојот глас!
Признавам дека искрено жалам што и удрив шамар на Пуцето во второ одделение, што го влечев покојни Гичо(тој-пудличка) за синџир по мене ко да е партал ,а тој кутриот бил слеп Признавам дека збеснувам ако нешто не е по мое ,иако понекогаш се обидувам да скријам. Признавам дека знам да бидам идиот кој тие што ме сакаат. Дека имам правено планчиња како да убијам некого ,ама се свестив во последен момент Дека сакам да преминам преку некои работи ,ама едноставно разумот не ми дава. Признавам дека сите признати признанија до сегашниов момент се признати од светски признатиот психијатар Менталевиќ.
Признавам дека има две девојчици ,,сезнајки,, на форумов, кои многу ама баш многу ми сметаат...обично се воздржувам од вакви изјави, ама сега неможам...плус и темата ми ги извади зборовите од уста...упс Не се за секој комплименти ...никако... Да не ме мислите, ги скролам почесто