Мене пак , доста ми е од галамата на мојте деца , радо би чувала бебиња помали и од три месеци , не само на другарка , туку и на секоја мајка општо , која би ме замолила да и причувам бебе . Не е важно што ми е , ќе и го причувам . Еднаш имав ситуација , на другар од мм внучето да го почувам на два-три часа , го оставија кај мене , бидејќи немало кој да го чува во моментот . Другарка со која пораснав сеуште нема деца , а кога излегувам на кафе , секогаш одиме надвор , поради тоа што нема слободно време ( оди на факултет , работи и има обврски низ станот бидејќи го реновираат со брат ѝ ) а работното место и е далеку од моето место на живеење . Сум ги носела и децата со мене , и секогаш им оди по ќеф . И велам седни девојко , да се видиме и ние вели нека мене тие ми се интересни . Остави ги нека играат , ( обично одиме во игротеки или луна парк ) , ама дечар е девојчето , некогаш ми нагласува да ги земам и децата со мене . До сега не сум ги оставила кај другарка , ама ако има потреба знам дека таа би ми излегла во пресрет и би ги почувала . Исто важи и за мене . Доколку има потреба да ми остави деца на чување , со задоволство ќе и излезам во пресрет и ќе ги чувам децата . Не принудно , туку по сопствена желба и воља .
Леле колку сте смешни и двете ,изгледа за вас квантната физика е мажот да ви помогне нешто с недајбоже садови да измие ама ако навикнати сте се сами да си завршувате и да слугувате се гледа.
А вие па утепани од работа или факс.. ноќе место да учите или одмарате, на фемина дремете... Чуден замор.
Мислам да си пружиме рака сите заедно и да се сложиме темава да иде под клуч, веќе 27 страници се непотребно испишани
Да бе и кецела имам ко од филмовине, и нозе им миеме и водата ја пиеме... Е сеа не сум секси толку... ете крива сум.. признајем..
Јесте Инаку ако те интересира зашто сум будна.. Со топломер седам до малата (која спие) и пазам да не качи темп повеќе од 39, бидејки има темп.
Твое право... Темава не е за брак.. Али, спиј мирно, имам помош... Замисли за се, не само за да ми напраи дете.
Дани ај ти ко модераторка воведи ред, нема смисла ова веќе @mariz Ти верувам јас, никој не ја потценува мајката. За мене мајка е светиња ама на темава се пренагласи нејзината улога, непотребно у секој случај.
Да де, па и покрај тоа ќе ќутите коа ќе ви тупнуваат деца? Не зборам лично за тебе, туку на оние кои им е незгодно...
Не сум тука модератор. Навреди, оф топици и слично пријавувајте, дотичниот модератор да реагира. Мене ми е интересна трнава. Посебно делот со мочањето, да држиш да не отидеш до веце