Пудрава ќе биде супер за мрсна кожа,ја сум со комбинирана и мн ми се познаваа суви делови околу устата па ја оставив.Иначе ко пенеста е,мус и мислам дека е по покривна за разлика од течните природни.
Здраво и од мене Ми треба мислење, искуства со производите на Логона Дерматолог ми ги препорача: -Гелот со органско алое за длабинско чистење и -Дневна крема со органско алое за интензивна хидратација Проблем на лице лечев со терапија за хеликобактер зш ја имав и неа, па се смири до одреден степен но не е целосно исчистено, црвенило и еден вид на ситни акни хмм
Здраво драга од Логона имам пробано еден серум од линијата со нане кој беше многу убав. Овие со алое за жал ги немам пробано. Имаш проблем со акни, флеки пост акни или? Доколку сакаш може да то препорачам нешто што веќе имам пробано и знам дека функционира. Дали имаш потреба од хидратантен производ, смирувачки итн? Доколку сакаш прати ми слика во приватна порака за да ја видам кожата.
@Biodevojka ни фалиш на темиве сакаме рецензии за новите производи од Алверде, Хаушка и др.. како порано на твојот блог