Imama edno prasanje go napraviv toa so ren i vino i pocnav da go pijam mi rekoa 40 dena navecer po edna caska mala no ne sum sigurna dali mojot problem ke se resi so toa zosto kazuvaat deka e za neplodnost a jas veke ednas bev ostanata no imav spontan no sega bidejke edvaj cekam da ostanam kako da mi e pominato mn vreme i zatoa pocnav da pijam sto mislite dali bi mi pomognalo
Јас пред да останам бремена испив една доза од овој лек. Имав полицистични јајници и неможев да забременам 3 години. Само што го испив останав бремена е сега дали ми помогна тоа или е коинциденција незнам. Ништо нема да изгубиш ако го пиеш, не е штетно. Ти посакувам брзо да си останеш бремена и да си имаш лесна бременоста.
da prasam uste nesto imam slusnato deka renot se piel sekogas pred odnos dali toa znaci deka dodeka go pijam sekoja vecer treba da imame odnos so mazot mi bidejki go pijam navecer taka mi kaza
Луѓе овоа РЕНОТ нели ЛУТИ ?! Јас знам баба ми стави рен на Ногата и заборави да го извади и сабајле омодрена НОГА *-* што да кажам незнам ами во Желудникот ?! ..немам никакво искуство,само кажувам што знам
Има ли некој искуство со чај од црвен здравец, или чај бабин заб, јас цвениот здравец го пиев околу еден месец и сега го немаше во аптеката, па земав од бабин заб па да видиме дали ќе има некој ефект.
Јас рецептот што го правев,се пиеше мало чавче,насабајле на гладно.А за ова за сексот првпат слушам искрено.
и јас не останав од тоа трудна,ама на следнит брис немав хпв а прочитав и дека доста е корисен за имунитет,миоми цисти.Така да може па за тоа да ми помогна.Битно фала му на Бог хпв немам.
Denovive go prigotviv lekot so med I ren, gi spremiv smokvite vo maslinovo I vinoto so ruzmarin. A inaku ocekuvam da ne dobijam Daj boze da ne gi upotrebam
Спојлер: :* http://pindzur.com/ruskite-doktori-...lka-so-med-i-unishtete-gi-miomite-i-tsistite/ Милички сакав да го споделам ова со вас. Кога пишав на темава и заборавив да ви кажам. -Не го правев рецептот но секој ден јадев по 2ливчина на чувар куќа.. Можеби и тоа има некое значение.