да на тоа мислев...затоа и пишав аспирин, пентоксифилин и клексани грешка сум се изразила...! Ја прашав и Е.Петковиќ она си се огради ја не ги знам тие чаеви и сл работи...па се надевам некоја упатена ќе ми пише искуство од чајов.
Zdravo, dali nekoj znae za nekoi luge od s. Stojakovo? Sto tie davaat za sterilitet? Ve molam za informacija. Fala.
Еве го и телефонскиот број - Антоние и Блага Спојлер 075 754 604, Стојаково Продаваат скап мед. околу 12.000ден тегла (мислам)
Fala ti. Kazi mi te molam , dali znaes toa e samo med ili sodrzi i nesto drugo. Nekako mn.skapo za edna tegla.Da ne ima nekoj trevki ili i maticna mlec. Imas probano. Pozz
Maticna mlec e skapa znam, a tegla samo med e mn.skapo. Ke se javam bas na brojot da vidam sto ke mi kazat. Fala.
Jas go zemav pred 3 godini. Kaj mene nemase efekt ama na drugi im pomognale. Probaj i ti. Jasplativ 7-8000 mkd za mala teglicka. Sega neznam kako e...
Колку што читнав некаде Мед е тоа. Со матичен млеч внатре плус јаткасти плодови. Сама да го праиш од 3500 повече нема да те фати. Значи го полнеш теглото 2/3 со бадеми, ореви, бразилски ореви, лешници, дополнуваш со мед измешан со матичен млеч. Матичниот млеч е околу 2500ден/10мл и толку е доволно за едно тегло.
Procitav za nekoj lek so belo vino i se zabremenuvalo 12 dena od ko ke go ispies. Ovde kaj mene nemozam da najdam belo vino staro 3 godini. Da ne znae nekoj da prodava?
Ne znam dali si zapoznaena, no vo princip belo vino se pie najmnogu edna godina od proizvodstvi. Posle edna godina se kristalizira vinoto i ne e za pienje.
Ceni kazuvaa na tel na koj kako najdat.Stramota i zalno e.Nikoj ne bara lek onaka radi reda.So godini se boris za svoe cedo,baras Lek pod drvo i kamen.Na tvoja maka ke pecalat.Kaj ke im odi dusata.na vakvite neznam.A gi ima se poveke nadri lekari
Јас као сакав да купам. Ги најдов преку едни пријатели со кои се роднини . Кога ми рекоа дека за свои луѓе за 2000 ден ќе го дадат ,сватив колку е саат
wow слаба разлика јас се јавив, прашав и толку беше. многу пари е. плус доста истражував. матичниот млеч има прекрасна функција за човечкиот организам, но не е маѓесно стапче. за жал