здраво, сакам да прашам дали има некој искуство со природен лек - мед и чувар куќа? ми го кажаа за цисти , (хормоните покажуваа на полицистични јајници , но на ехо немаше ништо. матичната остави на мене дали да пијам контрацептиви но јас не сакав) па дали може полесно да се забремени од него или?
Здраво девојки, имам маца / мака перуанска прашок за пиење. Ни остана така скоро пола кило, има рок до август 2020. Ние пиевме, ама сме со многу лош спермограм и не ни помогнаа ни маца ни профертил ни др.работи. Еве во јуни/ јули правиме инвитро. Ако сака некој да ја земе мацата, ќе бидеме во нас.Ѓорче вторник и среда и можам да ви ја поклонам. Ако некој е со помал проблеми мислам дека може да помогне. Пишете ми порака поздрав
Здраво женски ајде да пишам и овде дали некоја од вас има слушнато за жена по име ленче стојаноска што прави лек за забременување дали има некој искуство лекот бил на природна база доколку има некој искуство ве молам пишете ми
Девојки јас имам друга мака, алергична сум на фолна киселина како да најдам замена. За брзо ќе почнеме пак да пробуваме и сакам да си помогнам ама незнам со што.
И таква алергија има? На фолна киселина? Се консултира со доктор? Ако си алергична на обичната фолна можеш метилирана да земеш, таа е прочистена. Или и на таа си алергична?
На обичната сум, пликови по нозе ми излегуваа и многу чеша бетер од комарци. Не сум пробала прочистена, пиев премама и се исфрлав од нив докторот ми кажа од фолната ми е. Па ми даде тифол и евитол немав прилика да забележам подобрување за кратко имав спонтан. Прочитав тифол си е пак обична фолна. Сакам да пробам пак за некој месец ама незнам дали да земам на своја рака. Наскоро сум на преглед па ќе прашам.
Фемибион 1 содржи метафолин ама мислам дека содржи и обична фолна , дека е комбинација од двете. Консултирај се со фармацевт доколку имаат друга опција на метилирана фолна да ти препорачаат би теебало од таа да немаш проблем со алергија .
Devojki zdravo,jas sum nova na forumov. Procitav nekolku mislenja i komentari vo vrska so vinoto i renot. Se obidov da najdam ,ama ne uspeav da najdam ren. Mi rekoa ovde deka ova bilo isto...mislenje
Во поголемите маркети може ќе најдеш,пример Веро Тафталиџе големото што е или Веро Јамбо провери и на пазарче Буњаковец
Nekoj neka mi kaze receptot so ren i vino i dali ima nekoj slika ot renot jas ne znam tocno kako lici je molam cekam odg
Zdravo. Sakam da ve prasam dali ste zapoznaeni za med so maticen mlec i propolis? Sum slusnala deka e dobar za plodnosta.
од денес почнувам да пијам чај од очајница (Мацина трева) и си направив тинктура цел литар, но ќе стои 15 дена па после ќе почнам и тоа да го пијам. Уиш ми лак