Забранета љубов (Ask-i Memnu) ^ ги има сите епизоди na Tabanu.com и секоја епизода е по саат и пол и се со српски превод. а можно е и на ју туб да ги има со превод не сум проверила
Забранета љубов (Ask-i Memnu) Од оваа Џемиле поштено ми се се*е. Право сељанче. Дури и драмењето на Нихал повеќе можам да го сварам од нејзе.
Забранета љубов (Ask-i Memnu) Оваа Џемиле незнам што се замислува која е пак таа.. треска се нешто од земја...
Забранета љубов (Ask-i Memnu) ^ Зошто на секоја тема го повторуваш она што е последно напишано? Што и се случи на Фирдевс што беше во болница претходната епизода да ми објасни некој?
Забранета љубов (Ask-i Memnu) Последниве епизоди не сум ги гледала на Канал 5. Ќе може некој да ми каже каде може да најдам да ги гледам или со неколку реченици да ми кажете ? Благодарам однапред
Забранета љубов (Ask-i Memnu) само да се поправам преводот е хрватски не е српски,ама скоро исто ти е само побарајте ги под името Zabranjeno voce - Strasti orijenta
Забранета љубов (Ask-i Memnu) Јас ја загледав малку серијава на почетокот, си реков по милионити пат, нема да гледам од серииве, ама случајно се загледав Интересна е, само не ја пратам често.Инаку за музиката од серијава, е убава, додуша и од претходните серии кои сум ги гледала, ми се допаднала музиката.
Забранета љубов (Ask-i Memnu) Од септември продолжуваат нови епизоди, за време на летово нема да се емитува.
Забранета љубов (Ask-i Memnu) Крај на сезоната било... Незнаев дека сезоните се од 10 епизоди...... http://www.kanal5.com.mk/serii_detail.asp?ID=12
Забранета љубов (Ask-i Memnu) Леле боже. Сезоната завршува на 38 епизода, и тоа како завршува.. Еве како завршува првата сезона.. GIFSoup GIFSoup
Забранета љубов (Ask-i Memnu) Сега ја изгледав последната епизода..Колку суров крај..не го замислував вака крајот
Забранета љубов (Ask-i Memnu) ма каква прва сезона не сте дојдени ни до пола од првата сезона. За да завши првата сезона треба да дадат 76 епзоди кај нас, односно 38 нвни оригинал!!!!
Забранета љубов (Ask-i Memnu) крајот Спојлер ич ама ич не ми се бендиса. нихал на денот на венчавката ќе дознае за бехлул и бихтер, и оваа бихтер ќе се самоубие. мислев дека ќе заврши поубаво ама ете. инаку една од најубавите турски серии ми е оваа