Спојлер Да, ќе има Во последната епизода ќе треба да прават свадба, ама Бихтер ќе се самоуби, и свадбата нема да се одржи И воедно така ќе заврши серијата.
серијава е врв подобра нема,воопшто не е клише како останатите,ги изгледав сите епизоди на нет и сега пак ја глеам на канал 5
http://www.natabanu.com/serija/strasti-orijenta.html еве овде е добро имаат преводи овде ја гледав јас
Спојлер Бехлул ќе изнајми една куќа покрај море и таму ќе се среќава со Бихтер. Бихтер ќе се испокара со Аднан и ќе избега кај Бехлул во куќата, но потоа пак ќе се помири со Аднан. Една вечер Бехлул нема да се врати во куќата, таа ќе се опијани и ќе се качи во кола за да оди и да му каже на Аднан дека го сака Бехлул. На пат кон Аднан ќе направи сообраќајка. Исто така, претходно за тоа време додека се во куќата Бешир ќе ги следи и ќе ги снима со камера додека се бакнуваат. Бешир на крајот умира во ист ден со Бихтер,кога таа ќе се самоубие.
Колку и да ми се слатки, за овие Бихтер и Белул само ќотек. Како пара што може да те направи размазен и бесен, ништо не може.
Спојлер ќе треба да избегаат со Бехул,ама он ќе се откаже,зошто нема да може да ја повреди Нихал.И повеќе нема да може да крие,Аднан ќе дознае се,и она пред него и Бехул ќе пука во себе
Спојлер Ич не ги сакам сериите каде еден или двајцата главни актери на крајот умираат. Па зарем во турција незнаат дека "крајот го краси делото". Досега само Љубов и казна ми се допадна како заврши. И оваа серија е убава ама не ја гледам редовно зашто не ми се допаѓа крајот Модератор: Кога откривате информации за содржината ставајте ги во спојлер.
Значи не ми постои лик во серијава за кој ќе кажам „Е овој е карактерен, принципиелен, секоја чест.“ Од Бихтер, нејзина фамилија, до Нихат, Аднан, Белул, па и послугава сосе мадмоазел, особено оние кои нон стоп оговараат во кујна. Комплекс до комплекс. Си земаат многу за слобода да им се понашаат на газдите. Онаа Катја па од Фирдевс слугинката толку ми е и на лик антипатична, фацана нејзина ми е за да глуми вработена во некој женски интернат од 18 век и ја замислувам како ги удира со стап по раце оние што не научиле тој ден.