А зошто прво не се побуните до Канал 5 и Сител и да им кажете да не ви продаваат синхронизирани верзии, па после до гледчаите и слушателите?
Оваа сцена со куќичката колку ме потсеќа на сцената на почетокот на серијата кога Фирдевс оди во викендичката да се најде со швалерот. Не паднало јаболкото далеку од дрвото изгледа... Ама Аднан многу ниско падна... “браво“ ... дај и` развод бре, гледаш не те сака, еднаш и самата побара развод. Сестрава на Аднан опасна е.
Не да сум се јавувала, не да сум пишувала маилови ама џабе!!! Глумциве наши немаат кај да глумат па ајде парички од синхронизации да си земат!
Барав некои слики на интернет и ми излегоа овие..Искрено ми се згади.. Тие што го мразат Аднан нека не отвараат Спојлер
хахахаха мислиш Гаднан Колку плачев на оваа серија само кога ќе ми текне.. последните зборови на Бихтер Спојлер (Ме жртвуваш мене за да ја спасиш неа, мене, мене, твојата Бихтер, можеш ли да поднесеш да ме изгубиш..) Спојлер Мамо како ли ќе издржам...
хАХАХАХАХАХА во право си...Оној да го бациш и ќе повраќаш цела недела,јака и душа на Бихтер.. А иначе Бехлул ми е идол уште кога глумеше во Ѓумуш
Мајувченце јас серијава ја гледав уште кога одеше премиерно во Турција. 3 пати ја имам репризирано а да не зборивам колку пати ја имам прегледувано за правење видеа. Не можам пак да ја гледам за тоа ми треба да сум психички спремна. После 60 епизода оригиналната беше мачење да се гледа психичкото пропаѓање на Бихтер и перењњто на Белул со Нихал. После крајот мислам дека недела дена бев под импресии, глумата, дијалозите..
Бихтер беше спремна се да остави заради Белул, не ми се допаѓа воопшто како Белул ќе ја изигра на крајот. Не е фер од негова страна. Па, ако ја сака нека оди со неа, нека остави се, и чичко и Нихал, СЕ'.. СЕ'. Таа душата ја даде за него, а тој вљубен до уши во неа и пак, за да му остане доследен на Аднан, дозволи да ја изгуби. Џабе кога вистината се дозна, тој секако немаше да продолжи да живее со Аднан. Вака изгуби се' и богатство и роднини, а најжалното ја изгуби Бихтер. Спротивно, ќе изгубеше се', ама Бихтер ќе ја имаше до него и ќе беше пресреќен и без богатство.
http://en.wikipedia.org/wiki/A%C5%9Fk-% ... (TV_series) Kivanc Tatlitug as Behlul: Behlul, the male protagonist, was a distant relative of Adnan but he had been living with Adnan since he was a kid, when he lost his parents. Whenever he sees Nihal with any other boy, he starts to feel curious as he cares for her. He has a lot of girls in his life, but he falls in love with Bihter. However, he is not brave enough to defend their forbidden love. еве и на википедија пишува дека се вика Бехлул,но ајде нема врска...
Карате, карате, читни троа правилата, види како се редактира, не туку каратишај по темава по 50 мислења у минута. Инаку да, сите знаеме дека се пишува Behlul, муабетот беше за изговорот. Aли ти све знаеш нали...
Oдвратно ова што ќе и го направи Aднан на бихтер .Kако не му е срам и жал ,пред се ?Tоа ли е начин да спие со жена,и тоа со сопствената жена .Oвој лиглето бехлул е крив ,што не замина со неа.Aма ,пусто женско секогаш простува и потпаѓа на саканиот .A Aднан не би бил одвратен доколку би бил со жена на негова возраст,треба малку два со два да собере зошто не може да има млада жена плус кога гледа дека таа не го ни посакува
Е мила моја хермоса и мене тоа ме нервира во серијава. Абе нема еден лик, само еден, кој е карактерен, добар, кој не е подол и кој не е со скриени фрустрации и намери. Ама ваљда таков е светот на ултра богатите и нивните искомплексирани слуги на кои се` им е дозволено.