Притаени страсти (Канал 5)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од BI-44, 25 април 2012.

1. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.796
    Јас ја гледам Нихал искрено како наивно девојче. А каква би можела да биде чувана под стаклено ѕвоно.

Инаку друго ми беше муабетот. Знаеш дека си забегал со сомнителното понашање кога Несрин ќе те искара за прислушување на разговори. :lol:

На hermosa и cansuuuu им се допаѓа ова.
  2. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    И вака ова се до крај...
    Досадна станува ,а и онака ја гледам само кога ќе ја фатам.

3. Nate.Shadows

Nate.Shadows Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    111
    Aaa ниедна епизода немам пропуштено. :lol:

На BI-44 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. cansuuuu

cansuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    111
    Исто,по втор пат ја гледам,во летото на интернет ја гледав и пак ми е интересно можам уште 100 пати да ја гледам инаку не сум љубител на турски серии оваа е втора што ја гледам :) :) :P

На Nate.Shadows и BI-44 им се допаѓа ова.
  5. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.717
    Допаѓања:
    9.458
    Слатко се изнасмеав кога Несрин го фати Бешир кога прислушкуваше :lol: .Нихал си е приказна за себе,мисли светот е предобар и што не се запраша зошто Фирдевс толку и ја полни главата за Бехлул.
    Kолку и да е чувана под стаклено звоно,треба убаво да си ги отвори очите за да види дека Бехлул не ја сака.Aко не сака да види,тогаш проблемот е во неа.
    Бешир е ист кукавица како Бехлул,значи никакво соочување со проблемите,најлесно е да се избега.
    A Фирдевс како го притисна во ќоше Бехлул,нема кај да бега :x .
    Не ја оправдувам и Бихтер но барем таа се бори за љубовта и навистина сакаше да замине со него ,а тој само цмиздри не ме притискај те молам,не планирам ништо :x
    Eпа кога некого сакаме,сакаме и иднина со него ах бе Бехлул ,разгален маж ,е тоа го прават парите понекогаш,си се разгали човекот кај чичко му и мува за ништо не го лази.
    Зборот ми беше во голем број случаи машките биле кукавици,и не се бореле за саканата.Одма подлегнуваат на првата пречка,а јас тоа богами љубов не би го нарекла.Убаво му е со Бихтер скришно,си се забавува човекот,а за иднината гајле си нема.

На tessie и bim00 им се допаѓа ова.
  6. bim00

bim00 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    93
    Исто и јас, по втор пат ја гледам, а не ги сакам турските серии, оваа ме воодушеви :inlove:

На Nate.Shadows, BI-44 и cansuuuu им се допаѓа ова.
  7. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.090
    Допаѓања:
    754
  8. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.090
    Допаѓања:
    754
  9. anaantonia

anaantonia Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    123
  10. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.090
    Допаѓања:
    754
  11. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.796
    Почна Бихтер да се руши...

12. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.717
    Допаѓања:
    9.458
    Почна...Aма и на Бехлул не му е сеедно,само многу демек е наивен и добродушен,со цвеќето што и го подари на Нихал в раце и плаче :^) .Убаво и кажа на Нихал дека тој не е за неа,ама тие испади влегување во соба и необјаснување за чувствата што ги нема е тотален идиотизам.
    Бихтер многу повеќе страда и жал ми е за неа,но заслужено им е на двајцата со Бехлул.Ете го и Бешир почна да се разболува ,се ќе се разоткрие :D

13. bim00

bim00 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    93
    Ќе потрае болеста на Бешир, воопшто не ми се допаѓа многу затворен тип, ауу ... :^)

14. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    А што му се случува на Бешир ?

15. anaantonia

anaantonia Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    123
    тоа е тоа зашо никад мажите немаат муда,он ја сака болен е по неа ама е тотален идиот и кукавица и сакајќи да си остане во топлото домче кај парите на крај ке се случи тоа шо ке се случи

16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.251
    Допаѓања:
    124.621
    Белул не е кукавица. Белул цел живот го носи комплексот на сирак, кој од сиромаштија и живот по домови го спасил Аднан. За него Аднан е се. Среќата на Аднан и неговите деца е среќата на Белул. Живее онака како што сака Аднан само да не го усрами, да биде достоен на презимето Зијагли, затоа што секогаш тој е само Белул Хазнедар, сирачето над кое се сожали големиот Аднан Зијагли. Сега се заљуби во жена му. Како да му ги приреди тоа, како да го разочара, како да ја изгуби единствената фамилија која ја има. Ако треба да се жртвува и да ја ожени Нихал, нека. Само нека не пати Аднан, нека не патат Нихал и Булент. Белул се жртвува на живот без љубов, без жената на својот живот, сакајки на тој начин да се измие себе си од гревот кој го нанесе на Аднан со тоа што ја засака жена му.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  17. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.090
    Допаѓања:
    754
  18. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.717
    Допаѓања:
    9.458
    Точно Нена,ама сепак Бехлул е кукавица,само кукавица без храброст не се бори за својот живот и не се соочува со проблемите.Aма,лесно е демек да глуми жртва,е ако толку го сакал и почитувал Aднан ,човекот кој го сожали и го засака како син,што зад грбот негов е со жена му?Ако е толку фер,да не и беше љубовник на Бихтер.Или убаво е нему кога му одговара да си се гледа скришно со неа,а кога дојде ред да бира меѓу Нихал и Бихтер,што направи?Себично гледаше да се спаси себеси,иако имаше грижа на совест што сите ги повреди.На Бихтер и вика:ти не ме сакаш,тоа не е љубов :^) .А нејзиното не беше љубов,неговото што е ?Лицемерие на квадрат :x .
    Жално за Бихтер што се самоуби,оти таква кукавица не заслужи љубов ,требаше ли таа да се убие за тој стварно да поверува дека она го сакала.На нејзиниот гроб вика,Бехлул бега.

Не можев да дочекам да се емитува на тв,на интернет си го догледав крајот :D

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Chica-Linda

Chica-Linda Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2013
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    20
    Бихтерчево овенува..ама и е љубоморна на Нихалче,а на овој Бехлу му одговараше да си ја има Бихтерка за љубовница и он не планирал иднина со нејзе.Го сфаќам и него на некој начин,некако го притиснаа многу со последните случувања а и несакаше да ги разочара блиските негови пошо после клоцата и надвор без паричките на стариот а уште тоа му фали како што е голтар.

20. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.090
    Допаѓања:
    754