Нихал е едно размазено детиште кое не е научено да ја одбиваат.Од мала научена да и одат по ќејф,чувана како солза на дланка,згора на тоа и недозреана и со однесување како мало дете. Чат пат ја загледувам серијава,но кога и да ја фатам налетувам на Нихал која ми оди на нерви.
Tocno taka no Nihal ne go zasluzi seto ova. Mene malku i glupavo mie da se veris so nekoj so mislis deka "te saka", a toj nikakva ljubov sprema tebe ne iskazuva. Navistina Nihal vo glupa situacija e izgleda kako da e edno razmazano detiste na koe site mora po kevot da mu odat. Toa tie film inace kako ke gledame nema da e interesno
Добро во серијава не станува збор за врски помеѓу крвни и блиски роднини? Нели е тоа малку за посматрање !
Нихал и Белул се растени заедно но не се блиски родинини. Белул го земал Аднана кај него кога бил мал затоа што вујко му не можел да се грижи за него. Он од поштовање го вика вујко.
А бе он го нема посвоено, он не се вика белул зијагли, туку белул хазнедар. ама пак е глупо кога се растени заедно како брат и сестра со нихал под еден покрив, не знам што да кажам..
Инцести на овој свет има колку сакаш . Tуку,Бихтер ја претера и абортира пак .A бебето на Бехлул е сигурно.Фирдевс е толку подла и себична ,и нема крај на алчноста.Нихал во свој филм,Махмазел конечно отвори уста кога Бешир не знае да каже ,само за Булент ми е жал .Aднан дури со развод ќе се помири,баш фино од него,важно Бехлул го гледал како син