Притаени страсти (Канал 5)

Discussion in 'Серии и емисии' started by BI-44, Apr 25, 2012.

1. Sarence

Sarence Популарен член

Сонцеее милоо ;(
    Зарем мора бе оној Бехлул толку идиот даа биди бе леле бе леле :@ ...Толку и велеше на Фирдевс дека нема да ја игра нејзината игра сепак и ја оствари желбата...Уфф ми иди да го задавам додека ја гледам серијата толку што ми стана неподнослив овие епизоди.. :@ :P

Attached Files:

BI-44 and feminium like this.
  2. BI-44

BI-44 Популарен член

3. anaantonia

anaantonia Истакнат член

:( :( :( :(

Attached Files:

hermosa, BI-44 and feminium like this.
  4. feminium

feminium Истакнат член

За Бихтар во послдно време мноогу ми е жал, да таа си е виновна и свесна за мажењето со Аднан ама ова што и го направи Беилул не го заслужуваше, посебно не од некој кој е виновен исто ако не и повеќе од нејзе...

5. tea4e

tea4e Популарен член

Бихтер ја мразеше мајка `и заради што го изневерувала татко и ,но и таа ја повторува истата постапка.

tessie likes this.
  6. feminium

feminium Истакнат член

да и таа изневерува но мајка и изневерувала од корист,за пари а Бихтар изневери од љубов а изневери бај д вуеј човек кој ја силува во една прилика :!:

7. anaantonia

anaantonia Истакнат член

:( :( :(

Attached Files:

feminium likes this.
  8. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

....таа пред тоа го изневери него ;) .... за никаде е оваа бихтер, бетер е од фирдевз.... се омажи за стариот само за да и го земе на мајка и.... кој очај и патетика на мајка да крадеш ај симпатија да го наречам..... и нека се замислува само фатална, успеала старец да заведе, многу тешка мисија, јака лепотица :D на некој на негови години му ласка внимание на било која помлада жена......после се плетка со неговиот неспособен внук кој одеше со сестра и инаку |( ... два пати иде на абортус....ај еднаш, ама два пати.... за вакви незнам што да кажам.....и кога сум кај сестра и незнам зошто сите велат дека бихтер била поубава кога не е така.....има само специфични очи и ништо друго...премногу е бејби фејс..... и така.... многу ми е слаба серијава, не знам зошто толку популарност добива......

tea4e and tessie like this.
  9. nena2010

nena2010 Форумски идол

Е видиш нема да можи да го поднемтне зашто Анднан е ружен ко морж, а замисли детево копија на Белул се роди :D

cansuuuu likes this.
  10. tea4e

tea4e Популарен член

Мислам дека беше обратно.
    Мајка и` се омажи за богаташ,подоцна го изневеруваше со друг кој наводно го сакала.
    Бихтер се омажи за богат старец,кој и даде се што посака,а таа го изневерува исто со некој кој наводно го сака,а згора на тоа со негов внук.Ај да не зборуваме за тоа што овој одеше и со сестра и претходно,а тоа ти се фаќа како да и го зела од рака.Едно исто,и така одма откако раскинаа Пејкер и Бехул,меѓу овие одма се јавија симпатии. :fubar:

И да,како што кажа членката погоре таа го изневруваше уште пред тоа да се случи.

sajonaramucaca likes this.
  11. BI-44

BI-44 Популарен член

12. Sarence

Sarence Популарен член

Истата таа јака лепотица која успеa да ја изврши таа т.н тешка мисија (освојување на старецот) како што рече, исто така успеа да заведе и млад и убав дечко кој за жал не успеа да се избори за својата љубов поради стравот да не го изгуби богатиот живот кој го живее. Единствената вина на Бихтер е тоа што се омажи за *старецот* и тоа што се вљуби во Бехлул знаејќи дека ќе ја остави на пола пат (иако факт е дека срцето одлучува во кој ќе се вљуби).

Attached Files:

BI-44 and feminium like this.
  13. kala21

kala21 Популарен член

Пример за убавина ми е ѕверкава,ја обожавам

Attached Files:

14. Adina

Adina Популарен член

Женски уште колку епизоди имат серијава??

15. cansuuuu

cansuuuu Истакнат член

Вака, на турски се 12 точно со оваа од вечерва..Е сега кај нас како ги кратат на два-три дела незнам :P :) :)

16. BI-44

BI-44 Популарен член

до крајј на април кај нас ке заврши зошто ги кратаат 1епиозда на 2 дела

17. BI-44

BI-44 Популарен член

18. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

...Бехлул и така трчаше по се што е женско......ако толку ја сакаше
    немаше таа да дојде до степен да се самоубие...
    а и тој сам по себе и не е некој јак залак.....може физички да е убав, ама за мене е непривлечен, има некоја аура на неспособност околу себе... збориме за некој што има близу 30 години а сеуште живее како тинејџер на грбот на чичко му кој му е фактички старател цело време па уште се осмелува со жена му да има нешто..... нека заврши серијава побрзо да не ги гледам веќе овие прељубници одвратни :D ..... Бихтер сама си го избра стариот па нека си седи крај него, никој не ја натера со сила да се мажи за сега да скока по негови помлади роднини :puke: што сакате може да кажете, ама Аднан после се не заслужи таков однос....имал само една грешка, се заљуби во далеку помлада која не заборавајте дека го изманипулира
    па да, не знам дали ви текнува, тој ја остави Пејкер на мира дури кога дозна дека е трудна, да не беше бремена ќе продолжеше да се обидува со неа.... навистина е awkward и изопачено ова....
    а со Фирдевс барем се знае... мене од такви лицемери како Бихтер и Белул ми се :puke: чиста и голема љубов, како не |(

hermosa and milicka19 like this.
  19. nena2010

nena2010 Форумски идол

Пејкер и Белул имале раскинато година дена пред да се запознаат Белул и Бихтер. Бихтер била во Америка кога одела Пејкер со Белул и тоа била само кратка врска од 6 месеци и помалку, е сега тоа што оваа си сватила дека ќе се мажи за него нејзина ствар! После Пејкер и кукала на Бихтер во Америка и го оцрнувала Белул дека е ваков онаков, и Бихтер на основ на тоа имала одедена слика за Белул, се додека не го запозна сама во поинакво светло!

20. BI-44

BI-44 Популарен член