Безразлика,Бихтер оди со поранешниот од сестра и .Каква логика... Тоа ти е исто како да и го зела,безразлика на тоа што Пејкер имала раскинато со него.
Се согласувам со теа4е,посебно ако Пејкер и Бехлул имале и секс . Ама ајде ,и сега господинот Бехлул нели многу ја сакаше Бихтер,ни го презентираа филмот како тој да има чувство на вина заради Aднан а сосем кретен испадна,лед не го леди за Бихтер ни пак за бебето,и отиде легна со Нихал .Оваа па како тоа да чекаше,а порано не се беа ни бакнале,а се свршија Фирдевс ја претера со мешањето,само одбивност ствара,богами не постапува како мајка која сака да си го спаси чедото
Добро значи што му е целта на режисерот,демек ние сме толку глупи или ликовите во филмот стварно до сега не можеа покрај толку прилики да ги фатат Бихтер и Бехлу? Мислам толку е очигледнооо,ова во реалниот живот да се случеше до сега на радио милева ќе ги дадоа а тука се моткат,се моткат и пак Бихтер во право,никому ништо,се е супер,сите се сакаат.Аха јеа рајт Еден да знаеше ај ќе разбереш ама ова сите ликови во филмот слушнаа од Хилми Онал за 'шпекулациите' и никој ни за момент не се ни посомнева а не пак да си помисли дека тоа е вистината.Тоа не е можно.И на крај краева,мудар човек како Аднан со толкаво богатство ако не друго ќе провереше скришно дали е вистина тоа и ако не е вистина никому ништо,ама ако е... Абе има знаци,има гестови,човек се познава кога лаже а не пак овие двајца и тоа толку време ги моткаат сите.Па веќе и врапците на дрвото знаат бе ејј Туку кај најдоа баш на гробишта да се смируваат
Бехлул до вчера-„Те сакам Бихтер,неможам без тебе“ го доби тоа што го бараше и сеа се праи прч невиден
апсолутно точно,кој дебил е ,а најкриво ми е што и двајцата се слабичи ,овој се утешува со Нихал а Бихтер се истресе на послугата .Па и ја примети дека не пие од виното,не е белки до толку без разум да не примети оти е бремена Жити таквото сакање на Бехлул
Имале немале,се` исто. Менe сето ова ми е премногу глупаво.Само не знам како нема ни малку совест Бихтер,да одиш со истиот со кој одела сестра ти,треба нешто да ти фали.Ни трошка совест! А ај да не зборуваме за тоа што се омажи со старец само за инает од мајка и.
Почна да ме нервира серијава цццц, е од вакви турски серии дојдовме до ова да се сведуваат врскиве на секс врски, превари, лицимерие ама тоа е
Не,такви модерни времиња од Aмерика дојдоа.A богами и девојките се повеќе се вплеткуваат во такви љубовни врски,така да секој со својот сопствен избор во животот. Излезе вон контрола се,и режисерот глупи не прави нас или сценарото е крајно глупо,зар никој во куќата не осети за оваа превара на дотичните љубовници,посебно Нихал и Аднан . Колку и да не ја оправдувам Бихтер,добро ја разбирам низ што поминува заради Бехлул. ,,Умирам ,се сé случува пред мои очи,, ,ах и во реалноста е така кога го гледаш саканиот со друга!
Така е и јас не ја оправдувам Бихтер, но од друга страна ми е жал, бидејки што и да се случило треба двајцата да ја сносат одговорноста а нее таа сама.
Да,и треба да мисли на бебето пред се,а таа во прв план како и секогаш го става Бехлул,но сепак колку и да е кукавички што ќе се самоубие,ја почитуваше неговата одлука што не ја избра неа . А Бехлул воопшто си нема гајле,сега најде романтичар со Нихал да изиграва,лигуш еден
Ќе абортира. Аднан ќе мисли дека е негово и дека по втор пат абортирала без негово знаење и пак ќе се налути.
Утре околу 17 часот ќе биде денешната. Дајте линк од епизодиве со српски превод, ама не оние натабану.
Аднан значи кога и ги виде апчињата на Бихтер во ташната одма му текна дека абортирала и и вика-ќе истражам низ сите болници низ Истанбул,не можеш да ме излажеш?Епа драг мој таа те лаже и за многу други работи па што?Сега за ситница се ќе направиш а тоа што те изневерува со твојот внук пред твојот нос не можеш ни по толку знаци да го познаеш???Па можеше и за неверството фино лепо да најмиш еден приватен детектив кога веќе толку си јак во врска со прашањето за бременоста зошто не и ова? На Нихал косата