еЈ бЕ КОЛКУ МИ ПАДНА ЖАЛ ЗА БУЛЕНТ КО СЛУШНА ЗАГРЕВОТКА ДЕТЕНО ЦЕЛ ЖИВОТ БЕЗ МАЈКА А НА КРАЈ И ОВИЕ ШТО МУ МИСЛАТ
Браво за Булент што наслушна се што кројат Фирдевс и Бихтер,за греота детето,мамо ја викаше . Мислам дека се треба да му признае на Aднан,а за Бихтер колку ми е жал,толку и не ми е,како може да биде толку злобна сите да ги избрка и на сите да им наштети ,и на крај сама ќе се докрајчи,а Бехлул ќе си се извлече како ништо да не било,е за тоа ми е криво.Лицемер невиден,оди на крајот на нејзиниот гроб и плаче.
Хахахахаах преѓеска пребарував нешто на интернет и што да видам...И шпанците направиле евтина емитација на серијава Pasion Prohibida... И тие почнале да крадат од турците..Видов нешто од серијата се е исто,ама погрди актери неможеле да одберат..Оваа што ја имитира Бихтер може вода да и носи
Не се радувај не е вљубен, ќе видиш уште некоја епизода кога ќе се сретнат со Бихтер во шумата... Нихалче само ја користи да си ги лечи комплексите копилето...А и таа која гнаса е бе, ако не беше Фирдевс само на сон можеше да го види Бехлул заедно со неа па дури и брак да планират, па уште се понаша ваква била Фирдевс онаква била еее
Во право си оваа серија е работена по турската серија Притаени страсти а главните улого ги толкуваат Џанкарлос Канела и Моника Спеар. Инаку Моника на 6ти Јануари оваа година беше убиена во Венецуела заедно со нејзиниот партнер.
И јас го мислев истото. Неможе човеκ туκу таκа да се заљубува лесно. Мене само за Аднан ми е жал сите дρуги се ρасипани на свој начин ..
Булент ги слушна Бихтер и Фирдевс како ги оговараа Нихал и Бехлул, и кажа се на Нихал,а таа и Бехлул се смирија.Дојде Седеф ,бившата на Бехлул и кажа дека се е лага што е пишано по весниците ,а Фирдевс и се налути на Катја оти не ја известила за посетата,па ја избрка и шамар и удри.Нихал и Булент и се налутија на Бихтер,а Булент и се извини пред Aднан.Махмазел сфаќа веќе дека Бешир умира,а Џемиле пак си го пика носето во куќата на Зијагилови.Хилми беше кај Нихат,а жена му рече дека конечно ќе се разведе од него. п.с.Многу ме нервира Бихтер,заслужено и се за се што страда