Притаени страсти (Канал 5)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од BI-44, 25 април 2012.

1. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.399
    Зошто толку се потресовте бре, тоа е само филм. :D

Искрено не знам зошто толку по Бехлу, ма колку и да сакам некој не се убивам, помил ми е животот од него. :D

За никој не би се убила море. :rofl: :rofl:

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  2. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.716
    Допаѓања:
    9.455
    ;(

На BI-44 и Barbica им се допаѓа ова.
  3. cansuuuu

cansuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    111
    Мислам дека од последниот gif не ми е добро :sweat: ;( ;( Неможам да го гледам лелее... ;(

4. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Се ќе остане празно, по нејзината смрт :(

5. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    ...серијата со најубави актери? :^) а кои се тие најубави актери?? освен пејкер што лицето и е капка и на бехлул што му ја дигаат цената...и фирдевс што е премногу очувана за нејзини години..... другите што??? во други серии има и поубави актери..... повеќе од оние како и да е....

6. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
  7. cansuuuu

cansuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    111
    A Бихтер,Нихал.. и други да не се грди случајно ?? И на Бехлул не му ја дигаат цената воопшто :P Да не има поубав турски актер или актерки од овие ? :^) Баш ме интересира кои се тие ??

8. sajonaramucaca

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    ...нихал ич не ми е убава, бихтер има многу детска фаца и шминката чудно и стои, во серијата на сител лицето и е поприродно и поубаво иако не ја гледам таа серија......бехлул има ситни коси очи, голема уста и изразена долна вилица, да не беше плав ретко кој ќе го погледнеше искрено :) не викам дека е грд ама не е ни турски бред пит.... не гледам многу турски серии ама жените не си можат со пример девојката од Дневникот на Фериде, што ја глумеше неџла во лисјата :) ....или со ѓулхајат од татко и синови.....во величествениот исто имам видено поубави актерки... кој одс другите овде е убав жити се, аднан, булент, нихат или слугите??? :D баш напротив.....

9. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573
    Крајот на серијава воопшто не ми се допаѓа, можеле да смислат нешто друго, а не да се отепа Бихтер. Не ми се допаѓаат и како пар Беран и Киванц, воопшто не си одговараат.
    И двајцата се убави ама има и поубави актери и актерки како на пример Туба Бујукустун, Фахрие Евџан, Мурат Јулдирим, Бурак Осчивит.....

10. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.399
    Ете и мене Бехлул не ми е убав, од Татко и синови, Али и Махир 100 пати поубави се.
    Бихтер ич не ми е убава.
    Пејкер е само убава и маж и, другите ич не се убави. :shake:

11. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Вие или немате вкус или незнам шое работава сите се капки од главните па се до послугата шоферон,џемиле и ред другиииииии...... :D :D

12. sajonaramucaca

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    ....а како може па сите да ти се допаѓаат?? :D тоа се вика немање вкус :^) ....
    само пејкер ми е убава и респект за фирдевс за годините кои не се приметуваат толку....белул така- така, другите ништо......

...на рекламата за актерите зборуваат... и не е којзнае колку модерна оваа серија...и не може да биде таква со слуги во растегнати џемпери кои по цел ден оговараат :D ....
    еве други турски помодерни од оваа
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ezel_%28TV_series%29
    http://www.turkishdrama.com/false-sprin ... bahar.html
    http://en.wikipedia.org/wiki/Son_%28TV_series%29

13. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Без разлика дали се природно убави или не, со шминка и во таа облека, сите изгледаат убаво. Тоа не може да се каже за ниедна друга турска серија каде се гадно облечени, носат марами, папучи и слично.

Што се однесува со Езел и Крај, не може да се споредуваат со оваа, оваа е права сапуница, тие се повеќе трилер серии.

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  14. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034

Не гледам никој освен Бихтер али од инсерти шо мозам да приметам од другине серии ппо влечина или незнам шо значи благе везе нема али сепак секој си има свој вкус или еве никој нема да ме ужбди декла биххтерка е поубава во Фатмаѓул тоа во никој случај. :D :D

15. sajonaramucaca

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    ...па рече дека нема помодерна турска серија а и тие се турски..... исто времетраење имаат, по жанр не се поделени..... и едните и другите одеа еднаш неделно и како сапуници ги третираат...во овие не приметив жени во папучи и марами....во притаени страсти слугите се нешто приближно, марами не носат ама папучи носат..... ај нема везе

16. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Како и да е заклучок дека Притаени страсти досега најубава серија од сите Турски барем мене..

17. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Како не е модерна серија ? :^)

Јас незнам друга турска серија која изобилува со толку раскош и луксуз. Овие твоиве три не може да се споредат со оваа,не само што има убави актери,туку и раскош ,убавина..каде што во друга серија не сум ги сретнала.

И да,сите главни актери се многу убави ,а во серијава се посебно истакнати.На пример да ги споредиме Фатма и Бихтер...Слободно може да кажеме дека овде и се истакнува целосно убавината на Берен.

На eliesaab, BI-44, cansuuuu и 2 други им се допаѓа ова.
  18. cansuuuu

cansuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    111
    Јас трврдам дека е најубава досега од сите турски што ги имам затекнато по тв актери,глума,сценографија и сл. ,и не се одкажувам од тоа во никој случај,знам само дека ќе ми фали од утре т.е од Вторник :(

19. sajonaramucaca

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    ...e добро де тврдете што сакате и заклучувајте што сакате, на крај не е така, ама ваша работа е што ќе мислите, неможе никој да ви наметне, така? ;)

p.s. на мебелот во куќата имаат златни детали
    турски кич ;)

20. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034

АЈ ако не е така појасни како е?