Бехлул ја носи целата вина, ако беше силен ќе се спротиставеше на сите и немаше да дозволи Фирдевс да манипулира.
Ни на гробот не успеа да и каже дека ја сака Како и да е секоја чест за глумата за монологот многу емотивно
Се соживеав со куќата, како јас да сум живеела таму. Сега кога ја гледам празна... неописливо чувство
Штета шо заврши, многу, мноооооогу убава серија, а исто така и трагична! Нека има втора сезонааааааа!
Ееее толку,заврши,Господ да ја прости Бихтер,лесна и земја,штета што не покажаа на крајот дали Аднан и Мадмазел ќе се венчаат,дали ќе се засакаат...
Заврши .Убава серија беше. За љубовта може дури и да се одземе сопствениот живот.Тажно... многу... Мадмуазел секако го сакаше Аднан,најверојатно ќе го поминат животот заедно.
Многу ми е гајле за Аднан, Мадмоазел и другите. Бихтер умре заради глупакот што се срамеше и на гробот да признае дека ја сака.
Сите се жртви ,но Бихтер најмногу.Се скрши,не можеше веќе да издржи,попушти нејзиното нежно срце кое го предаде на Бехлул,кој иако ја сакаше ,и го уништи животот .На гробот и кажа љубов ,значи и кажа оти ја сака,ама прекасно ,за жал.Мислејќи тој за Нихал,ја изгуби таа која навистина го љубеше . Ако приметивте,Нихал и го отстапи предното место во колата на Махмазел кога заминуваа,тоа значи ја одобрува како идна маќеа .Булент е права срцка,прекрасно детенце,ќе ми недостигаат неговите шали со Бехлул . Бешир порано да кажеше,можеби немаше Бихтер да се самоубие,но сепак жал ми е за неговата смрт.Фирдевс како мајка беше уништена,а Бехлул можеше барем на погреб на Бихтер да отиде,еден човек како Хилми Онал беше,а тој не Бихтер е нашата хероина,на сите кои сме несреќни во љубовта !