Леле,колку се навикнав на филмот и сега од утре празно ќе ми биде многу,многу Ќе почнам да го гледам по 3 пат,ама на лето да ми помине малку,детогаш ќе си барам омилени делови и со нив ќе се забавувам Многу ќе недостига,многу,многу... П.С Браво за канал5 и последната сцена откако заврши серијава,со танцот .
Заврши уште една приказна.Приказна со силна порака. Ме расплака. Дури и оние кои не ја гледале серијава сигурна сум дека им се стркалале неколку солзи,макар една. Секоја чест за глумата,глумците,екипата...
Не осудувам никого, но крајот дефинитивно не ми се свигаше, лош пример за сите млади па и повозрасни заљубени. Да се одземе сопствениот живот за љубов во никој случај не. Многу подобро ке беше Бихтер да оставеше се позади себе и храбро да замине некаде делеку и да почне нов живот некаде.
Па не треба сериите да им служат за пример на младите, ако е за тоа, сите треба да сплеткариме, да умираме, да убиваме, да лажеме, да крадеме. Сериите се гледаат за забава.
Да не треба, но како што гледам јас какво време дојде сите почнаа да ги следат сериите за пример. Зарем не лажат, крадат, убиваат за девојки, дечковци и не е се сплеткарење, варање и измама. Секогаш имало и ке има но од кога почнаа турскиве серии само се додаде масло на огнот и се се зголеми.
толку беше.... се ослободивме од отровниот бршлен ... ...jaс напротив мислам дека заврши сооветно.....една поука за таквите...... малку ми е жал за фирдевс, изгледа доживеала удар заради лудата нејзина ќерка.... не дека таа беше цвеќе за мирисање, ама сепак жал ми е...... a белул нека се јадосува...... семејството на аднан замина во подобар живот што е сосема во ред, така требаше да биде претпоставувам и аднан и нихал научија да не бидат така лековерни во иднина.....
Бихтер и Бехлул требаше да ја киднат пошто мн се сакаа и да остават се зад себе Бихтер беше само мн вљубена во погрешно време и место
Предлог до Канал 5 :Нека ја репризираат од почеток серијава,ама во некој поприфатлив термин,не 19 или 20 навечер,ама ете 17 може, наместо оние индиските глупости или што има тогаш незнам ,хахаха си правам јас некои шеми во глава постојано..
Индиските може скроз да ги укинат никој нема да забележи Само или нека ја репризираат или нека дадат некоја нова серија со Бихтер ама така помодерна во овој стил како оваа, затоа што и во Фатмаѓул игра Берен ама некако не ми е многу убава таа серија, ја гледам од време на време само заради Берен, а Притаени страсти ми е најубава серија. Ама кој да ги слушне нашите барања и да ги исполни
и јас се расплакав ... можда ќе беше поинтересна ако и Бехлул се утепаше на крај (ако биде трагична нека биде до крај) преубавааа серија
се ок зошто ја покажаа реалната приказна се од почеток до крај беше реално , значи Беху беше крив за се за се тој почна прв ја придоби Бихтер па ја остави потоа несакаше и детето да го има поубаво му беше да абортира па после ја отфрлаше Бихтер , Бихтер на која му се колнеше колку ја сака зошто , како секое машко кукавица за добар статуираниот живот ,и на крај кој плака за се, секогаш погрешната личност личноста која од првиот момент сакаше да остави се кога ја пронајде лубовта, жално но вистинито колку вакви животи има колку несрекни девојчиња има па и машки ова е реалноса некој неможе едноставно да оди понатаму со животот и се одлучува на ова, убаво кажа накрај Аднан треба да го сакаме животот да ги сакаме оние кој нас не сакаат такви што сме а тоа се најблиските оние кој за нив треба и после се да живееме а не за некој што не е спремен за се за лубовта што му ја даваш . Убава порака ако убаво ја разбереш
Денес не стигнав да гледам ниту од 20, ниту па сега покасно во колку што ја даваат. Утре ќе ја даваат последната епизода?
Знам дека заврши не ми беше тоа прашањето Мислев дали ке ја даваат пак последната епизода во текот на наредните денови
Се беше ок се ми се свиѓаше многу жално ама воопшто не ми се свиѓаше што бехул не ни и ни кажа дека ја сака место да каже дека му е криво што ја оставил тој збореше дека му е криво за аднан и нихал глупак невиден и покрај тоа што умре она он не се освести...баш глупак многу ме изнервира ејј..Баш жално за бихтер Иначе денес во 12-45 ќе има реприза
Женскии помогнете ве молам се утепав од барање на јутубе ја барам таа епизода кај што беа бехул и бихтер во шума во тренерки облечени не можам никако да ја најдам ако знаете пратете ми линк или кажете ми која епизода е тоа