Ајде драги мои кои гледате ТВ да ми помогнете. Кој знае на која маил адреса се пракаат пријавуванја за емисијата ПОИНАКВИ Ве молам доколку некој знае нешто нека пише. Позрдав
Web stranata na Rebeka odamna ne e obnovena informaciite se stari od pred 4-5 godini. Tamu gledam togas se prijavuvale preku kupon od Vest. Dali nekoj znae dali seuste e taka? Ve molam pisete stvarno mi treba,ne najdov nisto vo vest, ako nekoj znae neka kaze koj den izleguva kuponot vo vesnikot bidejki sakam da se prijavam vo emisijata a sega gledam i nekoja devojka pred mene ima otvoreno tema za ova. pozz
imase reklama pusteno na kanal 5 so br za prijavuvanje so sms poraka i jas prativ ama eve od togas ima moze 2 meseci pominato a nikakov odgovor nema neznam sto e rabotata
A sega dodeka trae emisijata ima li moznost da se prijavuvame ili pred 2 meseci se izbrani kandidatite? I sto trebase da napises vo taa poraka? Neli porano se prakaa i sliki, a kako sega ke znaat koj ke go odberat na baza na poraka?
A emisijata pocnata e? Poim nemam kako odbirale verojatno na kasting gi sobirale onie sto ce mu se bendisa brojot na mobilniot Kako inaku koga nema ni slika ni nisto
ime i prezime i za sto se prijavuvas. Jas sakav za zabite da mi gi sredat ama eve ne me viknaa pa si staviv porcelanski navlaki kaj maticniot.
Peperutke a dali seuste go imas brojot? Mislam deka uste moze da se prijavuvame. Te molam dokolku go imas postiraj go ili prati mi go po pp. poz
Има е-маил poinakvi@award.com.mk Премиера: КАНАЛ 5 Сабота 12:30 Реприэа: КАНАЛ 5+ Недела 18:20 Среда 20:00 Петок 17:45