Јас прв пат слушам за опцијава. Непријатели имам малку, тие што ги игнорирам и не ги гледам кога пишуваат.
Кај ја има опцијава?Прв пат слушам. Инаку вака никој од вас не мрзам овде, буквално никој, немам зашто, не сте ме навредиле, не сте ме повредиле ништо. Аа пријателки имам две, со кои се знам и лично (не фаца во фаца него со име презиме) и си ги гушкам, доста пати ми се нашле @joy1 @Dream-Girl гушки за вас и да не ми ги закачкате А вака имам позитивно мислење за доста членки, со доста имаме слични мислења и ставови околу некои теми и баш ми е топ што не сум само јас со тоа мислење
Мене @lovestoneddd ми е најголема непријателка, од ко ја запознав животот ми се сјеба. Многу некултурно девојче.
Има неколку членки со кои имам спротиставени ставови по многу прашања но со истите тие на некои други теми имаме слични ставови така да не гледам потреба од игнорирање, читам се' иако на некои мислења ми се превртува желудникот а и очите.
Не знаев дека имало ваква опција . Генерално никој од форумов не ми е на непријателска листа , од друга страна пак , има доста девојки и момци кои ги следам ( или што би се рекло на пријателска листа се ) . Има луѓе со кои имаме различни ставови и мислења , но секако , се зависи од карактер до карактер . Во главно , се трудам да помогнам каде што сметам дека можам , исто така барам совет и кога нешто не можам сама да решам . Една од моите омилени членки @edna_malecka , но и генерално сите членки кои се опуштени , не се " надрндани " и што не се расправаат за се нешто , ничим изазвани .