Friends.. или како што ние ги викаме Пријатели...Ова е мојата омилена серија..ги гледав сите сезони и сега ми фалат Омилени ликови?? Рејчел и Џои Па кои се вашите омилени ликови,епизоди... И секако да не ја заборавам песната... http://www.youtube.com/watch?v=2vuaqDDr--Q
И јас си ги гледав додека ги даваа на а1. Смешни, интересни. Рејчел ми беше најомилена, а дечко и, не ми текнува на името, најсмешен.
Пријатели ми е најомилена серија. Ги имам гледано сите епизоди. Омилен женски лик ми е Фиби, а омилен машки лик Џои.
Одлична серија.Ја доналдирав 4-та сезона и сега ке си ја гледам.Една од најомилените серии на сите времиња ако не и најомилена.Рос и Џои ми се најсмешни
супер серија. Песната ми е препреубава Ја следам редовно кај ќе ја фатам, омилени ми е Џои, навистина е уникатен, талентиран хуморист. Супер се
Ја гледав серијава од време на време и стварно интересна беше.За имињата не се сеќавам кој како се викаше,толлку ме држи меморијата од таа серија.
Нема нешто на светов што сум го гледала повеќе од Пријатели. Таман ќе ги изгледав сите 10 сезони, по еден месец почнував од почеток Пораснав со нив...Немам омилен лик, сите ми се како целина смешни, не можам да одвојувам. Неповторлива серија
Ја гледав серијата,навистина беше интересна и хумористична.Најмногу ми беше интересен ликот на Џои.Ги немам гледано сите епизоди,но поголемиот дел да.Незнам дали сега се емитува на некоја програма,би било интересно пак да ги гледам и да се посмеам малку.
Јас ја обожавам таа серија. Исто така и серијата Џои само со тој лик. Сакам пак да ја даваат. Омилен лик немам сите ми се омилени. А и песната ја обожавам.
Значи ако постои серија која ја обожавам и нема никогаш да ми здосади, тоа е оваа. На памет знам некои сцени. Ќе ги изгледам сите десет сезони, па после некое време Јово наново Не можам да кажам кој лик ми е омилен, сите ги сакам... Рејчел - затоа што е слатка, искрена и смотана понекогаш, Фиби - затоа што е поим за откаченост и забеганост, Џои - затоа што е успорен и најголемо е**чиште , Чендлер - затоа што има најдобар смисол за хумор, Моника - затоа што е опседната со ред и правила Најдобри се според мене, и кога и да сум тажна си ги пуштам и одма пукам од смеење. Френдс рулс!
Култна серија!! Не памтам ни една друга што толку многу сум ја чекала да почне, сум ја пратела секоја епизода и толку сум се смеела. Баш убави сеќавања имам и колку што памтам кај нас не го дадоа крајот, па си ги симнував и ги гледав. Омилена дефинитивно Фиби. Таков лик немало и нема да има!! дали ви текнува на хитот smelly cat??
Хехе, Смели кет беше закон! Еве една од моите омилени и најсмешни сцени Спојлер http://www.youtube.com/watch?v=IQicfUjVVqU
Поштовање е серијата, ја имам гледано милион пати и никогаш нема да ми здосади. Омилени ми беа Чендлер и Фиби.
Ја обожавам серијава, ја гледав цело време. Ја имаме и симнато со дечко ми речиси цела и одвреме навреме пак си подгледнуваме некое епизодче.
Според мене секој има посебен карактер што го прави интересен и смешен, но Џои е тука за да не' насмее најмногу хехе. А за да се пронаоѓам во некој не знам можеби во Рејчел, бидејќи секогаш гледа да е убаво средена .
Еееее Френдс. Имаше периоди кога ги гледав на сите можни емисии каде што се емитуваа, и тоа соси репризите Ги обожавав и да ги даваат пак - пак би ги гледала. Омилена: Рејчел.