До која епизода стигнаа на Телма? Последните два-три дена не можев да гледам асално, или бев излезена, или учев.
Безвременска ми е серијава. Ја имам изгледано 5-6 пати, и иако знам кој што ќе каже и со кој тон ќе го каже нештото, сепак се газам од смеење.
Јас никогаш порано не сум ја пратела активно; ја загледав некаде кон март, за 10та сезона да ја завршам пред неколку дена. Никогаш не сум плачела повеќе на серија, ми прираснаа за срце некако. Омилен лик ми е Моника, дефинитивно. Спојлер
Јас пред две недели ја догледав и последната сезона, по којзнае кој пат... Си се чудам како може за една серија толку да се потресувам, ама солза ми потече на крајната сцена Баш како мои пријатели си ги чувствувам главните ликови. Вчера решавав квиз за Пријатели и сите прашања сум ги погодила Не знам дали го гледавте Кинезот што е опседнат со серијава
Catchphrases of the characters in 'Friends' : Rachel - Nooooooooooooo! or OH MY GOD OH MY GOD! Phoebe - My mother killed herself. Monica - I know! Chandler - Could I BE any more... Joey - How you doin'? Ross - Hi (depressed) or We were on a break!
Нај серијаБаш ми е жал што нема продолженија.Ги изгледав сите сезони.Инаку најдобрар лик во серијата ми е Фиби.
Значи, серијата завршила вчера. Епизодите што ги даваат попладне се репризи од претходниот ден. Баш ми е криво што ја пропуштив последната епизода.
Секогаш кога ќе ја догледам серијата се чувствувам тажно, ко мои пријатели да нема да гледам веќе. И си викам, леле колку им било убаво, 10 години ова да го правиш, и уште да си платен (преплатен) за истото!