По препорака на сестра ми полнав да ја гледам серијава и можам да кажам дека спаѓа во моите топ 5 серии.Најсмешната серија која сум ја гледала,конечно видов што всушност е комедија.Цели 10 сезони ми го задржаа вниманието и се смеев како будала За најомилен карактер морам да кажам Чендлер. Чендлер затоа што е саркастичен и многу ми е интересен, некако недораснат и плашлив,кога ги споија со Моника ми се исполни срцето некако погодени се еден за друг.Нивната врска ми беше најреална и најискрена. Моника е контрол фрик и некако тоа ме нервираше,ама токму таа ги држеше сите заедно.Кога ги земаа децата бев најсреќна исто и на нивната венчавка. Рос и тој беше забеган посебно на темата со брак.Не очекував да се ожени дури 3 пати искрено.Со Рејчел ми беа убави на почетокот ,ама некако кога ги разделија серијата стана посмешна.Добро на крај ги споија но ја немаше таа искра како на почетокот. Рејчел многу несигурна и најнеинтересна од сите.Многу повеќе ми се допаѓаа со Џои,ама не ги видовме како пар,штета. Џои - цар.Стварно интересен лик,дете ништо не разбира,па и улогите што ги играше хаха.Мислев дека ќе порасне до крајот но токму тој остана таков како што беше. Фиби ми беше чудна колку што ми беше смешна.Несекојдневен лик и нејзините песни беа закон,посебно Смели Кет хитот па дури и спот имаше снимено за него.Целата комедии,најпосле си го најде Мајк благодарение на Џои. Спојлер http://qph.cf.quoracdn.net/main-qimg-9415bd5600500fd1e9aeffbfd5517825[/img]
Денес е десетгодишнината од последната епизода од Friends. Не знам за вас, ама мене секогаш ми доаѓа тажно на душичката кога ќе ја видам оваа фотка А tumblr-ов ми е преплавен со вакви слики денес...
Ме фати носталгија,можно е летово да си ги симнам сите пак да си ја гледам www.youtube.com/watch?v=nzQWmAwNNCw После толку време,кога ќе ја слушнам песничкава душата ми се исполнува. www.youtube.com/watch?v=-kYYuKbxa30 И ова
Омилена серија, ги имам изгледано епизодите неколку пати и пак ми се интересни. Понeкогаш кога ми е досaдно си пуштам некоја особено тие од прва сезона ми се ептен смешни. Секој лик си е своја приказна, мене омилен ми е Чендлер ама ми варираат со секое гледање Последна епизода што ја гледав беше The one that could have been во стилот шта би било кад би било http://www.youtube.com/watch?v=ctFCva5HNVw
После 100 пати гледање на серијава дури сега прв пат приметив дека 90 % од епизодине женине не носат прслук. Посебно Рејчел. Нонстоп и се гледаат брадавицине. Си мислев прво да не е случајност ама не е ова е сигурно наложено да е така. Не дека нешто против имам ама сега дури ги гледам само тоа го приметувам. Сте приметиле вие?
Си ги гледав вчера првата и втората епизода ги дадоа... За мене една од најубавите и најсмешните серии на сите времиња!
Скокав од радост кога рекоа дека ги даваат на Телма. И супер што даваат по две епизоди, Сител да беа и едната ќе ја скратеа, како што прават. И ќе ја синхронизираа, башка. Телма, каква таква, ете, ја купила. Тенкју Телма.
Леле Friends... убедливо најдобра серија кога збориме за комедија! 2 пати ја изгледав цела и ПАК ми е смешна, како ги склопиле толку добро актериве алал да им е... Сеа секој ден у 7:15 нацртана пред ТВ ќе бидам.
Aлал да им е на Телма, ме прерадуваа Сега секоја вечер пред телевизор ќе сум, не знам колку пати да ги изгледам - не би ми се здосадиле. Безвременски!
Јас буквално секој ден ги гледам, задолжително имам еден оброк пред компјутер и една изгледана епизода Сега сум при крај на деветта и пак ќе ја почнам откако ќе ја завршам. Ако има некој квиз на светско ниво со прашања за Friends, гарант ќе победам Дури и сцените можам да ги одглумам Туку, друго сакав да прашам - знае ли некој каде можам да ги најдам сите видеа со bloopers? На youtube голем дел од нив се тргнати. Знам дека ги даваа на крајот од секој епизода, ама во овие што ми се симнати ги нема. Јас по нив си патам, ко ќе ми текне колку се имам смеено на грешките при снимање, повеќе и од самите епизоди. Ако некој ја има симнато цела серија и на крајот од епизодите ги има и грешките, нека ми пише од каде ги симнал. Само за тоа пак ќе ги симнам сите десет сезони
Nema podobra,posmesna,so tooolku vneseni akteri.Ne znam kolku pati sum ja gledala,koga so red,koga kako ke mi tekne.Site mi se interesni,se mi e interesno.Ko ke gi vidam sega akterive kolku se ostareni,mi se placi,mi se cini ko i mene da mi bile friends,ko da zavrsila nekoja era.A tek niv kako im bilo,10 godini nesto tolku ubo da rabotis i taka da zivees,i posle gotovoo.Kazaa i sami deka po zavrsuvanjeto imale kriza so sebesi.